registerwin

3 x genomineerd voor Speelgoed van het Jaar!

 • Geplaatst: 2 september 2014, Geplaatst in Nieuws

  Drie spellen van Goliath zijn genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014. Super Sand Castle in categorie B (4-5 jaar), Flying Dragon RC in categorie E (10-11 jaar) en Kakelspektakel in categorie F (12+). De nieuwe spellen liggen vanaf september in de winkels. De bekendmaking van het Speelgoed van Jaar 2014 is woensdag 5 november. Je kunt op de site www.speelgoedvanhetjaar.nl stemmen op jouw favoriet. Door de stemmen maak je kans op het genomineerde speelgoed.

  SUPER SAND CASTLE
  Met Super Sand, dat de creativiteit en fijne motoriek van kinderen stimuleert, haal je het plezier van zand in huis zonder de troep. Door de structuur is het samen te kneden en snel op te ruimen. Het magische, ultrazachte zand is antibacterieel, gemaakt van natuurlijke materialen, het droogt niet uit en is makkelijk te bewerken. Super Sand Castle is een doos met 900 gr zand, een bak, vier grote kasteelvormen, vier kleinere kasteelvormen, een roller (steentjes- of baksteenmotief) met handvat en een stempel (steentjes- of baksteenmotief).

  FLYING DRAGON RC
  Flying Dragon RC – zojuist bekroond met de Grand Prix du Jouet 2014, het Franse Speelgoed van het Jaar – is spectaculair speelgoed voor kinderen vanaf tien jaar. De vliegende draak, uitgerust met twee propellers, een stabilisator en landingspoten, kan de vreemdste capriolen uithalen. De bijgeleverde afstandsbediening heeft een vliegknop en twee joysticks om de draak te laten draaien, stijgen en landen. Zo heb je controle over hoe en waar de draak naartoe beweegt. Lukt het je om hem te temmen en te laten vliegen zoals jij wilt?

  KAKELSPEKTAKEL
  Kakelspektakel belooft de nieuwe rage te worden bij studenten en scholieren, op feesten, partijen en familieavonden. Een kakelgek gebarenspel met een rubberen kip. Pak een kaart van de stapel, lees de opdracht en beeld hem uit met de rubberen kip. Hoe? Dat maakt niet uit. Zolang je maar niet praat. Zwaai met de kip, buig haar dubbel of laat haar vleugeltjes fladderen. Hoe gekker, hoe beter. Lachen = gegarandeerd. Geschikt voor drie tot twaalf spelers van minimaal acht jaar.

   

Copyright © 2017 Goliath. All rights reserved. All audio, visual and textual content on this site (including all names, characters, images, trademarks and logos) are protected by trademark, copyrights and other Intellectual Property rights owned by Goliath or its subsidiaries, licensors, licensees, suppliers and accounts. By using this site, you agree to the Privacy policy.