registerwin

Bob Balloon: makkelijk én veilig ballonnen blazen

 • Geplaatst: 15 april 2015, Geplaatst in Nieuws

  Nog nooit was een ballon opblazen voor kinderen zo gemakkelijk en veilig. Met gemak plaats je de ballon in de mond van Bob Balloon en je begint te blazen of te pompen. De lucht loopt niet meer terug en de ballon is in een paar seconden opgeblazen. Doe er het bijgeleverde lintje om, leg een strakke dubbele knoop en de ballon is klaar. Eenvoudiger kan het niet omdat je je handen vrij hebt om te knopen. Met de lange ballonnen kunnen kids bovendien fantastische ballonnencreaties maken zoals een zwaard of een hond. Hoe? Dat staat in de bijgeleverde handleiding.

  Er zijn vier verschillende Bob Balloon sets verkrijgbaar:

  Bob Balloon: een mondstuk (verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, groen en oranje), tien ballonnen en tien linten.

  Bob Balloon Pump: een ballonpomp met adapter (afschroefbaar mondstuk) voor de gewone en lange ballonnen, tien gewone ballonnen, tien lange ballonnen om figuren te maken, twintig linten en een handleiding.

  Bob Balloon Double Pack: een mondstuk, een ballonpomp met adapter voor de gewone en lange ballonnen, twintig gewone ballonnen, twintig lange ballonnen om figuren te maken, veertig linten, stickers om de figuren bijvoorbeeld ogen en een mond te geven en een handleiding.

  Bob Balloon Party Set: vier mondstukken, veertig ballonnen en veertig linten. Ontzettend leuk voor verjaardagsfeestjes!

   

  Bob Balloon TV commercial:

Copyright © 2017 Goliath. All rights reserved. All audio, visual and textual content on this site (including all names, characters, images, trademarks and logos) are protected by trademark, copyrights and other Intellectual Property rights owned by Goliath or its subsidiaries, licensors, licensees, suppliers and accounts. By using this site, you agree to the Privacy policy.