registerwin

Nieuw! Smart Eggs

 • Geplaatst: 26 maart 2015, Geplaatst in Nieuws

  Goliath introduceert een nieuwe, uitdagende breinbreker. De kleurrijke, verslavende Smart Eggs zijn er in diverse uitvoeringen en moeilijkheidsgraden. Geschikt voor iedereen – jongens en meisjes, mannen en vrouwen – vanaf 6 jaar.

  Het ei, de schil, de route, één ingang, één uitgang, geen onnodige zijpaden, geen doodlopende wegen. Op het eerste gezicht lijkt het eenvoudig, maar zoals vaker is het niet zo slim om op die eerste indruk af te gaan. Wel slim is het alles te vergeten wat je ooit hebt geleerd, je fantasie ruim baan te geven en elke mogelijkheid uit te proberen. Dat is bij de Smart Egg de sleutel tot succes.

  Bij de Smart Egg, een verslavende breinbreker die al diverse internationale prijzen won, is het de bedoeling om met een staafje het kleurrijke ei te doorboren. Probeer daarbij niet te veel na te denken, maar laat op gevoel je handen de uitweg vinden in het labyrint. Je kunt Smart Egg op diverse manieren spelen. Probeer het eerst op de eenvoudigste manier en vervolgens met gesloten ogen, achter je rug of met één hand. Je kunt Smart Egg alleen spelen, tegen vrienden of met een tijdslimiet. Het spel is eenvoudig te leren, maar de route door het labyrint is moeilijk te onthouden.

  Vanaf maart liggen er zes Smart Eggs in de winkels. Prachtige gadgets om te zien en te verzamelen.

  Smart Egg TV commercial:

   

  Bekijk alle Smart Eggs >>

   

Copyright © 2017 Goliath. All rights reserved. All audio, visual and textual content on this site (including all names, characters, images, trademarks and logos) are protected by trademark, copyrights and other Intellectual Property rights owned by Goliath or its subsidiaries, licensors, licensees, suppliers and accounts. By using this site, you agree to the Privacy policy.