registerwin

Robo Turtles TV commercial

 • Geplaatst: 1 april 2015, Geplaatst in Nieuws

  Nieuw bij Goliath: de Robo Turtles! De coole robotschildpad kan zowel zwemmen als kruipen. Bekijk de nieuwe TV commercial! Is hij niet cool?

  De razend populaire Robo Fish krijgen gezelschap van Robo Turtle. De robotschildpad voelt zich in het water net zo in zijn element als zijn levende familieleden in de oceaan. Ook op het droge voelt hij zich thuis, want Robo Turtle kruipt over gladde oppervlaktes als een echte schildpad.

  Net zoals de Robo Fish beweegt de slim bestuurde Robo Turtle levensecht. Zodra zijn sensoren met water in aanraking komen, begint de robotschildpad baantjes te zwemmen. Zijn vinnen bewegen zich daarbij zo natuurlijk dat hij sprekend op een echte schildpad lijkt. Op het droge reageert de Robo Turtle door de sensoren op zijn schild aan te raken. De schildpad kruipt dan direct onverstoorbaar in het rond.

  – De Robo Turtle kan direct na het uitpakken zwemmen en kruipen. In de verpakking zit een extra set batterijen (2x LR44).

  – De Robo Turtle Playset bestaat uit een groene robotschildpad, een aquarium en een rots, waar de schildpad vanaf kan klimmen. Met een extra set batterijen (2x LR44).

Copyright © 2017 Goliath. All rights reserved. All audio, visual and textual content on this site (including all names, characters, images, trademarks and logos) are protected by trademark, copyrights and other Intellectual Property rights owned by Goliath or its subsidiaries, licensors, licensees, suppliers and accounts. By using this site, you agree to the Privacy policy.