registerwin

Speelgoed van het Jaar: stem en win!

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014Stem tot en met 1 november op jouw favoriete speelgoed en bepaal mee welke artikelen worden uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar. Door te stemmen en de vraag goed op te lossen, maak je ook nog eens kans op fantastische prijzen!

Goliath is genomineerd met maar liefst 3 producten:
– Super Sand Castle
Flying Dragon RC
Kakelspektakel

Stemmen & winnen
Sands-Alive-kids-playing

Super Sand Castle genomineerd!

Met Super Sand, dat de creativiteit en fijne motoriek van kinderen stimuleert, haal je het plezier van zand in huis zonder de troep. Door de structuur is het samen te kneden en snel op te ruimen. Het magische, ultrazachte zand is antibacterieel, gemaakt van natuurlijke materialen, het droogt niet uit en is makkelijk te bewerken. Super Sand Castle is een doos met 900 gr zand, een bak, vier grote kasteelvormen, vier kleinere kasteelvormen, een roller (steentjes- of baksteenmotief) met handvat en een stempel (steentjes- of baksteenmotief).

Copyright © 2017 Goliath. All rights reserved. All audio, visual and textual content on this site (including all names, characters, images, trademarks and logos) are protected by trademark, copyrights and other Intellectual Property rights owned by Goliath or its subsidiaries, licensors, licensees, suppliers and accounts. By using this site, you agree to the Privacy policy.