registerwin

Top 3 Schoencadeaus voor Sint

 • Geplaatst: 18 november 2015, Geplaatst in Nieuws

  Sint zat te denken, wat hij jou zou schenken.. Goliath helpt de Sint om dit jaar met iets originelers te komen! Daarom maakte Goliath de top 3 schoencadeaus voor dit jaar! De spellen zijn betaalbaar voor de Sint, origineel en vooral heel leuk voor (lieve) kinderen om te krijgen!

  1. Super Sand starter bucket

  SchoencadeauMet het bekende Super Sand haal je het plezier van zand in huis, maar zonder de troep. Super Sand is ultrazacht, het droogt niet uit en het is makkelijk te bewerken.

  Door de structuur van het zand is het makkelijk samen te kneden waardoor mooie creaties gemaakt kunnen worden. Super Sand stimuleert de creativiteit en fijne motoriek van kinderen.
  De Super Sand starter bucket bevat 225. gr zand en twee kasteelvormpjes.
  Super Sand is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

  2. Smart Egg

  SchoencadeauHet ei, de schil, de route, één ingang, één uitgang, geen onnodige zijpaden, geen doodlopende wegen. Dat lijkt eenvoudig, maar Sint en zijn pieten zijn er inmiddels achter dat dit niet het geval is! Lukt het jouw wel om de Smart Egg Techno op te lossen?
  De Smart Egg is een verslavende breinbreker die al diverse internationale prijzen won. Het is de bedoeling om met een staafje het kleurrijke ei te doorboren.
  De website Gaafvoorkinderen.nl schreef:
  Inmiddels weten we wel dat het Smart Eggs verslavend werken! Gaaf voor iedereen – jongens en meisjes, mannen en vrouwen – vanaf zes jaar. De gadget van het moment”. –

  3. Robo Turtle

  SchoencadeausDe razend populaire Robo Fish heeft dit jaar gezelschap gekregen van Robo Turtle.
  De Robo turtle voelt zich thuis in het water, maar ook op het droge. Hij kruipt over gladde oppervlaktes als een echte schildpad. Maar zodra zijn sensoren in aanraking komen met water begint de robotschildpad te zwemmen als een echte schildpad!
  Disney XD zei onlangs over Robo Turtle:
  – ‘De Robo schildpad is van hele goede kwaliteit.’
  – ‘De bewegingen en de kleuren van de schildpad lijken net echt.’
  Een leuk en betaalbaar schoencadeau voor kinderen vanaf 3 jaar!

  Weet jij al wat je op je verlanglijstje zet? Wordt het Super Sand, Robo Turtle of toch de Smart Egg? Wij zijn benieuwd welke schoencadeaus Sinterklaas en zijn pieten komen kopen bij Goliath!

   

Copyright © 2017 Goliath. All rights reserved. All audio, visual and textual content on this site (including all names, characters, images, trademarks and logos) are protected by trademark, copyrights and other Intellectual Property rights owned by Goliath or its subsidiaries, licensors, licensees, suppliers and accounts. By using this site, you agree to the Privacy policy.