Home Spellen aanbod Chuck Pinson – Inspiration of Spring Meadows

Chuck Pinson – Inspiration of Spring Meadows

 9,99

Geniet van deze Chuck Pinson puzzel van 1000 stukjes, van een hut in de bergen, naast een open bloemenveld. Met zijn tijdloze schoonheid zal deze puzzel je zeker een middagje puzzelplezier bezorgen!

Beschrijving

PuzzGeniet van deze Chuck Pinson puzzel van 1000 stukjes, van een hut in de bergen, naast een open bloemenveld. Met zijn tijdloze schoonheid zal deze puzzel je zeker een middagje puzzelplezier bezorgen!

Chuck Pinson
Deze puzzel is gebasseerd op het schilderwerk van Chuck Pinson. Chuck schildert unieke landschappen en een aantal van zijn schilderijen zijn verwerkt in de vorm van puzzels. Chuck werd eind jaren zeventig geboren. Hij groeide als tweede van drie zonen op in een hecht gezin aan de voet van het Appalachen Gebergte. Hoewel beïnvloed door het werk van The Hudson River School Painters, G. Harvey en verschillende andere schilders, wordt Chuck het vaakst vergeleken met Thomas Kinkade. Chucks inspiratie komt voort uit liefde voor schoonheid, een passie voor waarheid en de wens om beelden te creëren die anderen vreugde brengen.

Vergelijkbare spellen
Goliath heeft nog meer puzzels in het assortiment, zoals That’s Life Puzzels en Investigator Puzzels, bekijk deze ook eens!

Extra informatie

Leeftijd

7+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077229310

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!