Home Spellen aanbod Investigation Files: Moord in Parijs

Investigation Files: Moord in Parijs

 29,99 incl. BTW

‘Moord in Parijs’ is een spannend escaperoomspel waarin je als speler de rol van rechercheur aanneemt. Lees het dossier en los de moord op. Plak alle aanwijzingen op een wand of deur en zoek de connecties. Het spelen van dit spel zorgt ervoor dat het voelt alsof jullie een team van echte rechercheurs zijn; je wordt volledig meegenomen in deze rol. Jullie hebben de taak om uit meerdere mogelijke verdachten de echte dader aan te wijzen. Laat je meenemen in de Franse intriges en zet je speurneus op, want deze zaak is niet zomaar opgelost. Wie heeft de moord gepleegd?

Beschrijving

Het spel is opgedeeld in drie fases waarbinnen je je volledig kunt inleven in een wereld van bedrog en verraad. Wie spreekt de waarheid en wie niet? Elke fase en elke ontdekking brengen je een stapje dichterbij de oplossing.

Kraak je hersenen tijdens dit spannende gezelschapsspel en breng het tot een goed eind: de ontmaskering van de moordenaar. Bezit jij over een verborgen opsporingstalent?

In de doos zitten alle bewijsstukken die je gaan helpen de moord op te lossen. Denk aan foto’s, daderinformatie, telefoongegevens en krantenartikelen. Gebruik pen en papier om je eigen aantekeningen en bevindingen te noteren.

Voeg alle bewijzen en aanwijzingen samen en wijs de moordenaar van Hannah Dubois aan.

Het verhaal:

Hannah Dubois, een jonge, talentvolle modeontwerpster in Parijs, wordt vermoord op haar eigen verjaardagsfeest. Vermoord?

Het lijkt in eerste instantie op een ongeluk, maar door de vondst van nieuwe bewijzen worden vraagtekens gezet bij de exacte doodsoorzaak. Er is meer aan de hand, veel meer. Help jij mee de moordenaar van Hannah op te sporen?

Je hebt de beschikking over meer dan 100 bewijsstukken zoals krantenartikelen, autopsierapporten en telefoongegevens.

Jij, de rechercheur, mag deze ingewikkelde Parijse moordzaak oplossen. Wat is er gebeurd tijdens haar verjaardagsfeest? Bestudeer de mogelijke verdachten, bekijk het bewijsmateriaal, blader door (medische) dossiers en doe er alles aan om erachter te komen wat de waarheid is.

Wie liegt en wie niet? Jij onthult de waarheid en zorgt ervoor dat de moordenaar wordt gepakt zodat het dossier gesloten kan worden.

Inhoud:

– Autopsierapport
– Krantenknipsels
– Politieverhoren
– Getuigenverklaring
– Foto’s van bewijsmateriaal
– DNA-rapport
– Kaart van Parijs
– Financiële gegevens
– Verzameld bewijsmateriaal
– De criminele voorgeschiedenis van verdachten
– Hints en oplossingen met decoder

Extra informatie

Leeftijd

14+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077205710

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!