Logistiek Medewerker (Frans of Italiaans sprekend)

Goliath B.V. is een internationale producent en distributeur van bordspellen en interactief speelgoed met succesvolle titels als Rummikub, Triominos en Pop The Pig. Als familiebedrijf biedt Goliath een dynamische en inspirerende werkomgeving waar nieuwe ideeën kunnen groeien en bloeien. Goliath is een internationaal bedrijf gericht op groei en heeft kantoren in Hong Kong, Europa, de VS en Australië. Om onze groeidoelstelling verder te kunnen realiseren zijn we op zoek naar een enthousiaste, hardwerkende kandidaat voor de rol van Logitics Co-Ordinator in ons Europese team gevestigd in Hattem, Nederland, rapporterend aan de COO.

De kandidaat

De kandidaat moet flexibel, persoonlijk, logisch en vooral zakelijk en doelgericht zijn. Ze moeten over goede probleemoplossende vaardigheden beschikken en graag bedrijfsprocessen volgen en helpen ontwikkelen. Met goede technische vaardigheden, ervaring met bedrijfssystemen en orderverwerking, zouden ze over zeer goede gegevensinvoervaardigheden beschikken en bekwaam zijn in Excel.

De rol

Goliath herontwerpt hun Europese logistieke processen en creëert nieuwe functies met ruimte voor vooruitgang. De rol zou alle aspecten van logistiek omvatten en de kandidaat zou een solide basis krijgen in Operations, warehousing en verzending. Uiteindelijk zou de kandidaat verantwoordelijk zijn voor de klanttevredenheid en ervoor zorgen dat klantorders op tijd worden geleverd, in samenwerking met regionale verkoopkantoren. De kandidaat zou deel uitmaken van het bredere Europese logistieke team.

Algemene vaardigheden

Vloeiend of moedertaal Frans of Italiaans en Nederlands sprekend met zakelijk Engels

Heb uitstekende communicatieve vaardigheden.

Demonstreer kennis van het bezitten van een probleem.

Onder druk kunnen werken en eigen prioriteiten kunnen stellen.

Op eigen initiatief kunnen werken.

Toon uitstekende aandacht voor detail.

Een goed cijfermatig niveau hebben.

Je hebt een goede kennis van Excel, inclusief het gebruik van draaitabellen.

Moet een positieve, can-do-houding hebben.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* verplicht