•  Gratis verzending vanaf €20
 •  Veilig betalen
 •  Gratis retourneren

Home Partyspellen, Familiespellen

Partyspellen, Familiespellen

Resultaat 1–9 van de 12 resultaten wordt getoond

 • Name 5 Kaartspel doos Linkerhoek

  Name 5 Kaartspel

  Kan jij snel vijf dingen noemen waarvan iemand moet niezen? Vijf personages uit Star Wars, vijf games ...
   7,99 incl. BTW
  Kan jij snel vijf dingen noemen waarvan iemand moet niezen? Vijf personages uit Star Wars, vijf games waarin met zwaarden wordt gevochten of vijf meisjesnamen die met een 'a' beginnen? 'Name 5..."is het knotsgekke nieuwe partyspel met gemakkelijke vragen waarop iedereen wel een paar antwoorden weet. Natuurlijk ken je wel een film met die hartenbreker uit Hollywood, en misschien ook wel twee. Maar kun je er ook vijf noemen?
 • OK BOOMER! Pocket Editie doos Linkerhoek

  OK Boomer! Pocket Editie

  Het Goliath Ok Boomer Kaartspel is de kennisquiz waarbij de oudere generatie het opneemt tegen de jongere! ...
   14,99 incl. BTW
  Het Goliath Ok Boomer Kaartspel is de kennisquiz waarbij de oudere generatie het opneemt tegen de jongere! Test je kennis van de popcultuur uit de generatie van je tegenstanders. Speel in teams verdeeld op generatie. Als spelers ongeveer dezelfde leeftijd hebben, dan speelt ieder voor zich!
 • Rainbow Pirates doos Linkerhoek

  Rainbow Pirates

  Rainbow Pirates is een kaartspel waarin je kaartreeksen bouwt in een wereld van regenbogen en stelende piraten. ...
   19,99 incl. BTW
  Rainbow Pirates is een kaartspel waarin je kaartreeksen bouwt in een wereld van regenbogen en stelende piraten. Bij het spel Rainbow Pirates krijg je het gevoel dat je op een betoverd eiland zit terwijl je aangevallen wordt door piraten. Rainbow Pirates combineert plezier met strategie en is een uitdagend spel geschikt voor een gezellige avond met familie of vrienden.
 • Red Light Green Light doos Linkerhoeke

  Red Light Green Light

  Red Light Green Light, het snelle en leuke kaartspel Spelers leggen om de beurt kaarten uit hun hand ...
   7,99 incl. BTW
  Red Light Green Light, het snelle en leuke kaartspel Spelers leggen om de beurt kaarten uit hun hand op de aflegstapel in de volgorde ROOD LICHT, GROEN LICHT, 1, 2, 3. Als je geen kaart hebt die de reeks voortzet, trek dan een kaart. Als je dat doet, speel dan zoveel mogelijk kaarten die het patroon volgen. Om het spel te winnen, moet je de eerste speler zijn die alle kaarten uit je hand weggegooid.
 • Sequence Stacks doos Linkerhoek

  Sequence Stacks

  Sequence, de game zoals je die je kent, maar dan met een twist. Stapel jouw kaarten op ...
   14,99 incl. BTW
  Sequence, de game zoals je die je kent, maar dan met een twist. Stapel jouw kaarten op een van de stapels en probeer een sequence te voltooien. Voor elke sequence ontvang jij een matchende gekleurde chip! Speel strategisch, gebruik jouw speciale kaarten op het juiste moment en win het spel!
 • Shit Happens De IJskoude Winter Editie doos Linkerhoek

  Shit Happens: De IJskoude Winter Editie

  Shit Happens: De Ijskoude Winter Editie! Ja het leven valt niet mee en door ongemakkelijke situaties tijdens ...
   19,99 incl. BTW
  Shit Happens: De Ijskoude Winter Editie! Ja het leven valt niet mee en door ongemakkelijke situaties tijdens het kerstfeest daalt de temperatuur nog verder onder nul.. Shit Happens is een hilarisch en weerzinwekkend, maar levensecht partyspel. Je komt allerlei ongewenste situaties tegen die je moet rangschikken op je 'lane of pain' die loopt van 1 tot 100.
 • Shit Happens Winter Editie doos Linkerhoek

  Shit Happens: Familie Editie (NL)

  Na de populaire Shit Happens 18+ editie hebben we nu ook een variant die geschikt is voor ...
   19,99 incl. BTW
  Na de populaire Shit Happens 18+ editie hebben we nu ook een variant die geschikt is voor het gezin (14+). De Shit Happens Familie Editie is een leuk en brutaal gezelschapsspel waarin je de ergste situaties ooit tegenkomt. Het is aan de spelers om ze correct te rankschikken op de Shit'O'Meterschaal van 1 tot 100.
 • Shit Happens Familie Editie 110 kaarten doos Linkerhoek

  Shit Happens: Familie Editie 110 kaarten (NL)

  Na de populaire Shit Happens 18+ editie hebben we nu ook een variant die geschikt is voor ...
   7,99 incl. BTW
  Na de populaire Shit Happens 18+ editie hebben we nu ook een variant die geschikt is voor het gezin (14+). De Shit Happens Familie Editie is een leuk en brutaal gezelschapsspel waarin je de ergste situaties ooit tegenkomt. Het is aan de spelers om ze correct te rankschikken op de Shit'O'Meterschaal van 1 tot 100. Dit is een extra kaartenset voor het spel.
 • Sta Op doos Linkerhoek

  Stap Op

  Stap op en maak met dit kaartspel de fietstocht van 100km! Fiets langs heidevelden, bossen en zee. ...
   15,99 incl. BTW
  Stap op en maak met dit kaartspel de fietstocht van 100km! Fiets langs heidevelden, bossen en zee. Dit spel is een tactisch spel waarbij je niet alleen je eigen kaarten uit moet spelen, maar ook je tegenstander kan hinderen op de weg naar de finish. Haal jij de eindstreep als eerste?

OVer Goliath Games

Goliath Games is een internationale fabrikant en distributeur van speelgoed en spellen. Goliath is één van de bekendste spelfabrikanten ter wereld. De meest bekende spelletjes zijn hier ontstaan. Wie kent nu niet Rummikub, Triominos en Domino Express. Vrijwel iedereen is er mee opgegroeid. Maar vergis je niet, want Goliath is er niet alleen voor kinderen. Ook met je vrienden kun je met de spellen van Goliath een leuke avond beleven, bijvoorbeeld met spellen als Shit Happens of Tik Tak Boem!.

Goliath gelooft dat de magie van sociaal-cognitieve ontwikkeling plaatsvindt wanneer je samen plezier hebt – Goliath draagt bij aan een beter leven door producten te creëren die 'momenten van samenzijn' stimuleren. Bij Goliath werken we continu aan het creëren van innovatieve producten die bijdragen aan de universele behoefte aan, en voordeel van, (sociaal) plezier. Kortom, Goliath gelooft in de lol van SAMEN SLIM zijn. 

 •  Gratis verzending vanaf €20
 •  Veilig betalen
 •  Gratis retourneren
CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!