Home Spellen aanbod Rummikub Black Edition

Rummikub Black Edition

 53,99 incl. BTW

Het bekende Rummikub in een zeer chique uitvoering. De stenen zijn verzwaard en zwart. De kleuren van de cijfers zijn rood, wit, lichtblauw en geel.

De kleuren contrasteren fraai met de zwarte achtergrond van de stenen. En je speelt niet zomaar op tafel natuurlijk, dat zou aan de chique uitstraling afbreuk doen.

Je speelt op een prachtige, zwarte speelmat. Natuurlijk zijn de rekjes ook diep zwart. En het materiaal wordt opgeborgen in een zwarte, metalen verpakking. Nodig vrienden en vriendinnen uit en ga op chic!

Dat word een Rummikub-avond om nooit te vergeten. En deze Black Edition is ook een prachtig cadeau. Speel Rummikub Black Edition, da’s pas chic!

Beschrijving

In het spel zitten 4 grote rekjes en 106 stevige rummikub-stenen van kunststof. Die zijn er in 4 kleuren en genummerd van 1-13. En er zijn twee jokerstenen.

Elke speler krijgt 13 stenen op zijn rekje. De overige stenen leg je ‘dicht’ in het midden op tafel. Als je aan de beurt ben mag je een steen van tafel nemen.

Of je legt een combinatie op tafel. Een combinatie is een rij van dezelfde kleur (bijv. 4, 5, 6) of een setje (bijv. drie 8-en van verschillende kleuren). Door combinaties op tafel te leggen raak je je stenen van je rekje kwijt. Een joker mag je voor iedere andere steen leggen.

Wie het eerste alle stenen van het rekje op tafel kan spelen, wint!

Klinkt makkelijk? Niet helemaal, want je mag combinaties die al op tafel liggen, opnemen om er nieuwe combinaties met stenen van jouw rekje mee te vormen. Die regel zorgt ervoor dat Rummikub niet alleen een gezellig spel is, maar ook een spel waar wereldkampioenschappen mee worden gespeeld.

Inhoud:
106 verzwaarde zwarte stenen
1 zwarte speelmat
4 zwarte rekjes
Spelregels

Extra informatie

Leeftijd

6+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077185944

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!