Rummikub: Waar Plezier en Strategie samen komen!

๐ŸŒŸ Oneindig spelplezier: Wereldwijd meer dan 50 miljoen exemplaren verkocht – het bewijs voor de populariteit!

๐Ÿ“š Makkelijk te leren, Snel te spelen: Logisch en snel spel dat spelers elke seconde op het puntje van hun stoel weet te houden.

๐Ÿง  Strategisch nadenken: Verbetert vaardigheden als het herkennen van patronen, volgordes bepalen en plannen.

๐ŸŽฒ Onvoorspelbare ervaringen: Combineert elementen van geluk en strategie voor een spannende spelervaring

๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ Voor de hele familie: Perfect voor spelletjesavonden met de familie, een manier om mensen en generaties samen te brengen.

๐Ÿ† Race naar de overwinning: Stimuleert vriendelijke competitie doormiddel van onvergetelijke ervaringen.

Rummikub in actie

๐Ÿ“ฝ๏ธ Bekijk Nu: Klik op de video om het plezier te zien dat de magie van Rummikub te bieden heeft. Maak je klaar voor je eigen Rummikub avontuur.

Onze Rummikub producten

Rummikub Classic

Het alom bekende spel Rummikub! Maak mooie cijferreeksen met de gekleurde cijfers op je plankje. Wie legt de slimste combinaties?

Rummikub The Original XP

Rummikub XP is een nieuwe uitvoering van het overbekende spel Rummikub! Met deze versie kun je niet tot 4, maar tot 6 spelers tegelijk spelen.

Rummikub XXL

Het bekende Rummikub maar dan met extra grote tekens. Rummikub XXL is zeer geschikt voor personen die de cijfers op de steentjes minder goed kunnen.

Rummikub Vintage

Rummikub Vintage is de chique, nostalgische uitvoering van het spel. De stenen zijn van urea, dat is een verzwaarde kunststof en ze liggen lekker in de hand.

Rummikub Twist

Klaar voor een potje Rummikub met een nieuwe twist? Aan deze nieuwe editie van het spel Rummikub zijn verschillende dingen toegevoegd.

Rummikub Junior

Rummikub is er nu ook voor de kleintjes! Deze versie maakt het voor kinderen extra aantrekkelijk om op een speelse wijze met cijfers en cijferreeksen bezig te zijn.

Rummikub Travel Tour (Tin)

Rummikub is er nu ook voor op reis! Deze versie zit in een handig en stevig tinnen blik, zodat het spel onderweg goed opgeborgen blijft!

Rummikub Travel

Rummikub is er nu ook voor op reis! Maak mooie cijferreeksen met de gekleurde cijfers op je plankje. Wie legt de slimste combinaties?

Rummikub Junior Travel

De kinderversie van het klassieke Rummikub-spel. Er zijn drie spelniveaus, zodat je de moeilijkheidsgraad geleidelijk kunt opvoeren.

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor Club Goliath!