•  Gratis verzending vanaf €20
 •  Veilig betalen
 •  Gratis retourneren

Home Strategiespellen, Partyspellen, Familiespellen

Strategiespellen, Partyspellen, Familiespellen

Toont alle 5 resultaten

 • Rolit Tour Edition blik Linkerhoek

  Rolit Tour Edition

  Een spel met een verrassende draai! Kijk uit, blokkeer, rol en win! Het doel van het spel ...
   17,99 incl. BTW
  Een spel met een verrassende draai! Kijk uit, blokkeer, rol en win! Het doel van het spel is de Rolit-ballen van jouw tegenspelers te blokkeren en dan te veroveren door deze naar je eigen kleur te rollen. Met deze handige reiseditie kun je het speelplezier overal voortzetten.
 • Sta Op doos Linkerhoek

  Stap Op

  Stap op en maak met dit kaartspel de fietstocht van 100km! Fiets langs heidevelden, bossen en zee. ...
   15,99 incl. BTW
  Stap op en maak met dit kaartspel de fietstocht van 100km! Fiets langs heidevelden, bossen en zee. Dit spel is een tactisch spel waarbij je niet alleen je eigen kaarten uit moet spelen, maar ook je tegenstander kan hinderen op de weg naar de finish. Haal jij de eindstreep als eerste?
 • Tik Tak Boem doos Linkerhoek

  Tik Tak Boem

  Tik Tak Boem is een razendsnel spel. Vind de woorden met een opgegeven lettergreep, maar wel voor ...
   21,99 incl. BTW
  Tik Tak Boem is een razendsnel spel. Vind de woorden met een opgegeven lettergreep, maar wel voor de bom in je handen ontploft. Kun jij het hoofd koel houden en word je niet nerveus van het dreigende getik van de bom?
 • Woordzoeker doos Linkerhoek

  Woordzoeker

  Draai de ring naar het volgende woord en zorg ervoor dat je de eerste bent die het ...
   26,99 incl. BTW
  Draai de ring naar het volgende woord en zorg ervoor dat je de eerste bent die het woord vindt. Ben jij dat, roep dan direct ‘Woordzoeker’! Ben je als eerste, dan mag jij je fiches op het bord leggen. Zorg dat je de meeste woorden vindt en zorg dat jouw kleur fiches het bord in zijn greep houdt! Dwarsboom anderen door woorden van andere spelers te kruisen, zodat zij onverwachts hun fiches moeten verwijderen. Van begin tot eind kunnen kansen keren.
 • Woordzoeker Travel doos Rechterhoek

  Woordzoeker Travel

  Deze Travel editie is heel erg handig voor onderweg. Ga je op reis maar geen ruimte voor ...
   14,99 incl. BTW
  Deze Travel editie is heel erg handig voor onderweg. Ga je op reis maar geen ruimte voor de originele doos? Neem dan de handige kleinere versie mee! Draai de ring naar het volgende woord en zorg ervoor dat je de eerste bent die het woord vindt. Ben je dat, roep dan direct ‘Woordzoeker’! Ben je als eerste, dan mag jij je fiches op het bord leggen. Zorg dat je de meeste woorden vindt en zorg dat jouw kleur lenzen het bord in zijn greep houdt! Dwarsboom anderen door woorden van andere spelers te kruisen, zodat zij onverwachts hun fiches moeten verwijderen. Van begin tot eind kunnen kansen keren.

OVer Goliath Games

Goliath Games is een internationale fabrikant en distributeur van speelgoed en spellen. Goliath is één van de bekendste spelfabrikanten ter wereld. De meest bekende spelletjes zijn hier ontstaan. Wie kent nu niet Rummikub, Triominos en Domino Express. Vrijwel iedereen is er mee opgegroeid. Maar vergis je niet, want Goliath is er niet alleen voor kinderen. Ook met je vrienden kun je met de spellen van Goliath een leuke avond beleven, bijvoorbeeld met spellen als Shit Happens of Tik Tak Boem!.

Goliath gelooft dat de magie van sociaal-cognitieve ontwikkeling plaatsvindt wanneer je samen plezier hebt – Goliath draagt bij aan een beter leven door producten te creëren die 'momenten van samenzijn' stimuleren. Bij Goliath werken we continu aan het creëren van innovatieve producten die bijdragen aan de universele behoefte aan, en voordeel van, (sociaal) plezier. Kortom, Goliath gelooft in de lol van SAMEN SLIM zijn. 

 •  Gratis verzending vanaf €20
 •  Veilig betalen
 •  Gratis retourneren
CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!