Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod That’s life Gallery Edition: Da Vinci – Mona Lisa

That’s life Gallery Edition: Da Vinci – Mona Lisa

 10,99

In deze Gallery Edition: Da Vinci Puzzel zijn een aantal kunstwerken van Leonardo da Vinci verwerkt. De legpuzzel bestaat uit wel 1000 stukjes en zorgt voor urenlang plezier. De prachtige kunstwerken van de kunstenaar Leonardo da Vinci verschijnen als je de puzzel af hebt. Superleuk voor zowel jong en oud!

Uitverkocht

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Hou jij van kunstwerken en vind jij puzzelen leuk? In deze Gallery Edition: Da Vinci Puzzel zijn een aantal kunstwerken van Leonardo da Vinci verwerkt. De legpuzzel bestaat uit wel 1000 stukjes en zorgt voor urenlang plezier. De prachtige kunstwerken van de kunstenaar Leonardo da Vinci verschijnen als je de puzzel af hebt. Superleuk voor zowel jong en oud!

Dimensies en gewicht van de puzzel
De That’s Life Gallery Edition: Leonardo da Vinci puzzel heeft afmetingen van 68x48cm indien compleet. De doos inclusief puzzel weegt 725 gram.

Verzamel de gehele That’s Life Gallery Edition
Naast de That’s Life Gallery Edition: Leonardo da Vinci zijn er nog meer Gallery Editions te verzamelen! Zie hieronder welke edities er nog meer te verzamelen zijn:
That’s Life Gallery Edition: Frans Hals
That’s Life Gallery Edition: Claude Monet
That’s Life Gallery Edition: Piet Mondriaan
That’s Life Gallery Edition: VIncent van Gogh
That’s Life Gallery Edition: Rembrandt van Rijn
That’s Life Gallery Edition: Isaac Israëls
That’s Life Gallery Edition: Johannes Vermeer
Beschrijving Leonardo da Vinci
Leonardo da Vinci (1452-1519) was een Italiaanse man die leefde in de tijd van de Renaissance. Hij is beroemd om zijn schilderijen, maar was daarnaast ook wetenschapper, wiskundige, ingenieur, uitvinder, anatomist, beeldhouwer, architect, botanicus, muzikant en schrijver. Leonardo wilde graag alles weten over de natuur. Daarnaast wilde Da Vinci graag weten hoe alles werkte. Leonardo da Vinci was erg goed in studeren, designen en interessante dingen bednken en maken.

That’s Life Puzzels
De That’s Life puzzels bestaan uit 1000 stukjes. That’s Life Puzzels bieden een uitdaging en zorgen voor urenlang puzzelplezier. Hoe langer je ernaar kijkt, hoe meer dingen je ontdekt! Lukt het jou om de puzzel helemaal in elkaar te zetten?

Bouw stukje bij beetje een hele wereld met deze geweldige puzzel van Goliath.
Leuke, chaotische puzzels met afbeeldingen uit het dagelijks leven! De That’s Life puzzels bestaan uit 1000 stukjes, hebben een afmeting van 48x68cm en zijn van hoge kwaliteit!

Leeftijd

7+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077198944

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!