Home Spellen aanbod That’s life Gallery Edition: Van Gogh

That’s life Gallery Edition: Van Gogh

 10,99

In deze Gallery Edition: Van Gogh Puzzel zijn een aantal kunstwerken van Vincent van Gogh verwerkt. De legpuzzel bestaat uit wel 1000 stukjes en zorgt voor urenlang plezier. De prachtige kunstwerken van de kunstenaar Vincent van Gogh verschijnen als je de puzzel af hebt. Superleuk voor zowel jong en oud!

Uitverkocht

Beschrijving

Hou jij van kunstwerken en vind jij puzzelen leuk? In deze Gallery Edition: Van Gogh Puzzel zijn een aantal kunstwerken van Vincent van Gogh verwerkt. De legpuzzel bestaat uit wel 1000 stukjes en zorgt voor urenlang plezier. De prachtige kunstwerken van de kunstenaar Vincent van Gogh verschijnen als je de puzzel af hebt. Superleuk voor zowel jong en oud!

Dimensies en gewicht van de puzzel
De That’s Life Gallery Edition: Vincent van Gogh puzzel heeft afmetingen van 68x48cm indien compleet. De doos inclusief puzzel weegt 725 gram.

Verzamel de gehele That’s Life Gallery Edition
Naast de That’s Life Gallery Edition: Vincent van Gogh zijn er nog meer Gallery Editions te verzamelen! Zie hieronder welke edities er nog meer te verzamelen zijn:
That’s Life Gallery Edition: Frans Hals
That’s Life Gallery Edition: Claude Monet
That’s Life Gallery Edition: Leonardo da Vinci
That’s Life Gallery Edition: Piet Mondriaan
That’s Life Gallery Edition: Rembrandt van Rijn
That’s Life Gallery Edition: Isaac Israëls
That’s Life Gallery Edition: Johannes Vermeer
Beschrijving Vincent van Gogh
Vincent Willem van Gogh (1853-1890), was een Nederlandse voor impressionistische schilder. ZIjn werk had een grote impact op moderne kunst door zijn opvallende kleuren en emotionele kracht. Hij leed aan wanen en mentale gezondheidsproblemen. Toen hij naar het zuiden van Frankrijk verhuisde, ontwikkelde Vincent van Gogh zijn speciale stijl van kunst. Later verhuisde hij naar Arles in 1888.

That’s Life Puzzels
De That’s Life puzzels bestaan uit 1000 stukjes. That’s Life Puzzels bieden een uitdaging en zorgen voor urenlang puzzelplezier. Hoe langer je ernaar kijkt, hoe meer dingen je ontdekt! Lukt het jou om de puzzel helemaal in elkaar te zetten?

Bouw stukje bij beetje een hele wereld met deze geweldige puzzel van Goliath.
Leuke, chaotische puzzels met afbeeldingen uit het dagelijks leven! De That’s Life puzzels bestaan uit 1000 stukjes, hebben een afmeting van 48x68cm en zijn van hoge kwaliteit!

Extra informatie

Leeftijd

7+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077198937

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor Club Goliath!