Junior Inkoper / Junior Buyer

Goliath BV is een internationale producent en distributeur van gezelschapsspellen en interactief speelgoed met succesvolle titels als Rummikub, Triominos en Woordzoeker. Als familiebedrijf biedt Goliath een dynamische en inspirerende werkomgeving waar nieuwe ideeën kunnen groeien en bloeien. Goliath heeft kantoren in Hong Kong, heel Europa, de VS, Australië en Nieuw Zeeland en is een internationaal bedrijf gericht op groei. Om verdere invulling te kunnen geven aan onze groeidoelstelling zijn wij voor onze hoofdvestiging in Hattem op zoek naar een

Inkoper (jr) / Buyer (jr)

Ben jij de doortastende  junior inkoper die niet gauw los laat en met flair het onderste uit de kan weet te halen? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons purchasing team te komen versterken.

 Wat ga jij doen? 

Als Junior Buyer ben jij dagelijks bezig met het inkoopproces van de Goliath spellen en speelgoed. Je rapporteert aan de Purchase manager en je dagelijkse taak is om het juiste product tegen de juiste prijs en binnen de gewenste tijd in te kopen. Het inkoopteam werkt nauw samen met o.a. de R&D- en grafische afdeling, de verkoopteams in diverse landen, artikelbeheer, kwaliteitsbewaking en logistiek.

Je werkt mee bij de sourcing van de juiste leverancier en ondersteunt bij het product ontwikkelproces. Je denkt mee over waar ingekocht wordt en je bent verantwoordelijk voor het managen van het forecast- en orderproces. Als Junior Buyer onderhoud je dagelijks contact met onze leveranciers en onze buitenlandse kantoren in o.a Hong Kong, Frankrijk en US.

 

Wat wordt van jou verwacht?

Je hebt HBO werk- en denkniveau. Je bent van nature gestructureerd, nauwkeurig en commercieel ingesteld. Je bent gewend met deadlines te werken en doet er alles aan om ze ook te halen. Jij bent scherp op details maar overziet ook het grotere geheel. Efficiëntie en het beste resultaat staan bij jou voorop.

 

Je kunt:

  • goed plannen en organiseren
  • goed overweg met ERP systemen en Excel
  • accuraat en gestructureerd werken en goed overzicht houden
  • goed in teamverband werken
  • anticiperen op onvoorziene omstandigheden

 

Je hebt:

  • goede contactuele eigenschappen, zowel intern als extern met onze buitenlandse relaties
  • enkele jaren relevante werkervaring als bijvoorbeeld inkoop assistent of junior buyer
  • gevoel voor cijfers
  • affiniteit met consumentengoederen, bij voorkeur spellen en/of speelgoed
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

 

Solliciteren?

Ben jij na het lezen van bovenstaande vacature enthousiast geworden? Denk je dat jij de juiste persoon bent om ons bedrijf te komen versterken, stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar onze HR-afdeling naar s.kitaman@goliathgames.nl.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* verplicht