Juridisch secretaresse

Wij Goliath BV is een internationale producent en distributeur van gezelschapsspellen en interactief speelgoed met succesvolle titels als Rummikub, Triominos en Woordzoeker. Als familiebedrijf biedt Goliath een dynamische en inspirerende werkomgeving waar nieuwe ideeën kunnen groeien en bloeien. Goliath heeft kantoren in Hong Kong, heel Europa, de VS en Australië en is een internationaal bedrijf gericht op groei. Om verdere invulling te kunnen geven aan onze groeidoelstelling zijn wij voor onze hoofdvestiging in Hattem op zoek naar een

Juridisch secretaresse

We zijn op zoek naar een persoon die goed bekend is met het Intellectueel Eigendomsrecht.  Dit rechtsgebied houdt zich bezig met de bescherming van intellectuele creaties. Je bent de rechterhand van onze bedrijfsjurist. Het betreft een vacature voor 20 uur per week en dit kan flexibel worden ingevuld.

Functie-eisen:

  • Kennis van de juridische branche is een pré
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Goede kennis van Microsoft Office en affiniteit met diverse softwarepakketten
  • Zeer goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels
  • Zelfstandig kunnen werken en een pro-actieve houding
  • Een servicegerichte, flexibele en pragmatische instelling.

 

Wij bieden: Goede arbeidsvoorwaarden voor een uitdagende en verantwoordelijke baan in een snel groeiende organisatie. Binnen ons kantoor is er alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en er heerst een informele werksfeer.

Solliciteren?

Ben jij na het lezen van bovenstaande vacature enthousiast geworden? Denk je dat jij de juiste persoon bent om ons bedrijf te komen versterken, stuur dan jouw motivatiebrief en CV voorzien van een pasfoto naar: hr@goliathgames.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* verplicht