Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Nexcube 2×2 Beginner

Nexcube 2×2 Beginner

 7,99

NexCube 2×2 Beginner is de versie voor beginnende speedcubers. Het maakt deel uit van de NexCube-collectie, de best presterende kubus op de markt en de enige die tijdens het wereldrecord is gebruikt. Het is een kubus met onmiskenbare eigenschappen waarmee elk kind een echte speedcubing-kampioen kan worden. Het heeft een instelbare intensiteit en magnetische herpositionering. Behalve dat het zeer aanpasbaar is, garandeert het bewegingen met een hoge precisie.

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Ontdek de wereld van speecubing. Deze Nexcube 2×2 Beginner is een perfecte kubus om kennis te maken met de wereld van speedcubing. Deze kubus heeft in tegenstelling tot de 3×3 vier vlakken per kant. Dit maakt het makkelijker om op te lossen.

Het doel van de Nexcube 2×2 Beginner is om de kubus zo snel mogelijk op te lossen. Door het anti-sticky design heeft deze kubus minder wrijving en zorgt ervoor dat deze speedcube supersonisch snel op te lossen is. Ook heeft deze kubus geen stickers waardoor het niet mogelijk is om de kubus op te lossen door de stickers te wisselen. Ook zorgt het voor meer grip op de speedcube.

De ronde gaten in de hoeken en randen zorgt ervoor dat deze speedcube enorm soepel is, en dat je de elasticiteit van de kubus kan aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeur. Dit alles zodat jij de speedcube zo snel mogelijk op kan lossen.

Of je nou een echte speedcuber wil worden, of dat je op zoek bent naar een leuke breinbreker puzzel. Met de Nexcube 2×2 Beginner beleef je urenlang puzzelplezier. Lukt het jouw om deze kubus zo snel mogelijk op te lossen?

Inhoud
  • 1 Nexcube 2×2 speedcube
Vergelijkbare producten

Wij hebben nog meer varianten van de Nexcube, bekijk deze ook eens.

Leeftijd

8+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077198999

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!