•  Gratis verzending vanaf €20
  •  Veilig betalen
  •  Gratis retourneren

Home Spellen en Speelgoed Kinderspellen

Kinderspellen

Laat kinderen kennis maken met een wereld van leren en plezier met onze uitgebreide collectie kinderspellen. Of je nu op zoek bent naar spelletjes voor tijdens feestjes, leerzame spellen die de ontwikkeling van je kind bevorderen, of gezelschasspellen die je met het hele gezin kan spelen, wij hebben voor ieder wat wils. Ons assortiment heeft een breed scala aan spelletjes voor kinderen vanaf 3 jaar. Voor peuters en kleuters zijn er spelletjes die herkenning en creativiteit stimuleren, terwijl oudere kinderen kunnen kiezen uit leerspellen die kennis overbrengen op een speelse manier. Voor de meer strategische denkers zijn er ook denkspellen die probleemoplossende vaardigheden en logisch denken verbeteren tijdens de junior varianten van  Rummikub en Triominos. Ook kunnen kinderen hun behendigheid testen tijdens bewegingspellen zoals De Vloer Is Lava. Onze actiespellen zoals Holle Bolle Big en Banana Joe zorgen voor veel lachende gezichten en zijn in elk gezelschap te spelen. Of je nu een kaartspel wilt, of liever een bordspel wij hebben voor ieder wat wils. Onze bordspellen voor kinderen zorgen dat voor zowel ouders als kinderen de spelregels duidelijk zijn. Onze kinderspellen bieden urenlang speelplezier en helpen bij de ontwikkeling van kinderen.

Resultaat 1–15 van de 35 resultaten wordt getoond

OVer Goliath Games

Goliath Games is een internationale fabrikant en distributeur van speelgoed en spellen. Goliath is één van de bekendste spelfabrikanten ter wereld. De meest bekende spelletjes zijn hier ontstaan. Wie kent nu niet Rummikub, Triominos en Domino Express. Vrijwel iedereen is er mee opgegroeid. Maar vergis je niet, want Goliath is er niet alleen voor kinderen. Ook met je vrienden kun je met de spellen van Goliath een leuke avond beleven, bijvoorbeeld met spellen als Shit Happens of Tik Tak Boem!.

Goliath gelooft dat de magie van sociaal-cognitieve ontwikkeling plaatsvindt wanneer je samen plezier hebt – Goliath draagt bij aan een beter leven door producten te creëren die 'momenten van samenzijn' stimuleren. Bij Goliath werken we continu aan het creëren van innovatieve producten die bijdragen aan de universele behoefte aan, en voordeel van, (sociaal) plezier. Kortom, Goliath gelooft in de lol van SAMEN SLIM zijn. 

  •  Gratis verzending vanaf €20
  •  Veilig betalen
  •  Gratis retourneren
CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor Club Goliath!