Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling

WELKOM IN DE WERELD VAN de Let’s Glo Axolotl. Je beste vriend voor in het water.

De Let’s Glo Axolotl van Animagic is een geweldig speelfiguur die zorgt voor eindeloos plezier. Deze Axolotl is groot fan van water. Zodra je het diertje in het water legt zal hij licht gaan geven. Ook zijn deze Axolotl erg fijn om vast te houden. Met de waterparels en rekbare huid is het fijn om het diertje vast te houden en mee te spelen.

Twee kinderen die spelen met de Let's Go Gecko Groen
VERBREED JE FANTASIE: De Let’s Glo Axolotl

๐ŸŒŸ Laat je verbeelding de vrije loop: de Let’s Glo Axolotls zijn ontworpen om de fantasie van je kind aan te wakkeren, te stimuleren om magische verhalen te verzinnen en avonturen te beleven met hun dierenvriendjes.

๐ŸŽ‰ Interactief plezier: met lichtgevingen biedt onze Let’s Glo Axolotl lijn een interactieve speelervaring dat kinderen blijft bezighouden en vermaken.

๐Ÿ› ๏ธ Kwaliteit vakmanschap: de axolotls zijn gebouwd om lang mee te gaan, om ervoor te zorgen dat je kind nog jaren van deze vriendjes kan genieten, dit creรซert een gevoel van hechting en nostalgie.

๐ŸŒณ Educatieve waarde: via fantasierijk spel leren kinderen over dieren en hun gedrag, en stimuleert het hun liefde voor de natuur.

๐ŸŽ Het perfecte cadeautje: of het nou voor een verjaardag of een speciale gelegenheid is, de axolotls zijn hartverwarmende cadeaus welke zorgen voor een glimlach op het gezicht van je kind.

Onze Let’s GLo Axolotl Producten

Let’s Glo Axolotl Aquarium

De Let’s Glo Axolotl van Animagic is jouw nieuwe beste vriend. De Axolotl voelt zich het fijnst in zijn mooie aquarium, waar hij uren lang kan drijven in het water.

Let’s Glo Axolotl Roze

De Let’s Glo Axolotl van Animagic is jouw nieuwe beste vriend. De Axolotl houdt heel er van water. Zodra je het diertje in het water legt zal hij lichtgeven.

Let’s Glo Axolotl Blauw

De Let’s Glo Axolotl van Animagic is jouw nieuwe beste vriend. De Axolotl houdt heel er van water. Zodra je het diertje in het water legt zal hij lichtgeven.

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!