Home Spellen aanbod Let’s Go Gecko Geel – Animagic

Let’s Go Gecko Geel – Animagic

 19,99

Let’s Go Gecko is je nieuwe haastige beste vriend die in de palm van je hand zit. Vol persoonlijkheid is hij een nieuwsgierig wezen, maar ook een beetje verlegen. Speel met Gecko en zie hem echt tot leven komen.

Beschrijving

Welkom bij de opwindende wereld van Animagic, waar fantasie tot leven komt! We zijn verheugd om je voor te stellen aan de betoverende Let’s Go Gecko Geel, een adembenemend speelgoed dat je kinderen zal meenemen op avonturen vol plezier en verbeelding.

De gele gekko van Animagic is een absolute favoriet onder kinderen van alle leeftijden. Met zijn levendige gele kleur en schattige ontwerp zal deze interactieve metgezel direct de harten van je kleintjes veroveren. Maar er is meer dan alleen zijn charmante uiterlijk.

Productomschrijving

Leer je gekko om je te vertrouwen terwijl hij naar de overkant van je hand rent! Let’s Go Gecko Geel beschikt over twee verschillende loopmodi, vijf verschillende oogkleuren en meer dan 50 geluidseffecten! Zijn LED-ogen stralen een aantal emoties uit en hij kan over je handpalm lopen, je arm opklimmen of freestylen over de vloer. Deze gekko houdt ook wel van een feestje waarin hij graag al zijn vaardigheden laat zien, hij kan namelijk vooruit lopen, achteruit lopen en losgaan op de muziek. Let’s Go Gecko is dus een bijzonder beestje en biedt verschillende speelmogelijkheden.

Eigenschappen

Geniet van interactief spelen met licht, geluid en bewegingen
Start de feestmodus om de speeltijd spannender te maken, want deze leuke gekko laat je al zijn feesttrucs zien
Ook verkrijgbaar in roze en groen
Geschikt vanaf 5 jaar

Vergelijkbare producten

Bekijk ook onze andere producten van Animagic!

Extra informatie

Leeftijd

3+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077260191

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor Club Goliath!