Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Regenboog Eenhoorn – Animagic

Regenboog Eenhoorn – Animagic

 24,99

Rainbow is een heel bijzondere eenhoorn: ze heeft regenboogkleurige manen en een betoverende, kleurrijke staart. Wanneer je Rainbow kamt over haar rug, geven de manen licht en wanneer je haar knuffelt, maakt ze vrolijke geluiden. Natuurlijk is ze ook heerlijk zacht om mee te knuffelen!

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Maak kennis met de magische wereld van Animagic en laat je betoveren door de schitterende Regenboog Eenhoorn! Regenboog is geen gewone eenhoorn, ze is absoluut buitengewoon. Met haar regenboogkleurige manen en een betoverende, kleurrijke staart brengt ze een vleugje magie in het leven van je kinderen.

Als je Regenboog voorzichtig over haar rug kamt, gebeurt er iets bijzonders: haar manen beginnen te gloeien in alle kleuren van de regenboog! Het is een adembenemend schouwspel dat de verbeelding van je kleintjes prikkelt en hen meeneemt naar een wereld vol kleur en fantasie. Ze zullen gefascineerd zijn terwijl ze de prachtige lichtshow bewonderen die Regenboog creëert.

Maar Regenboog is niet alleen een visueel spektakel, ze is ook een bron van vreugde en speelsheid. Wanneer je kinderen haar knuffelen, zal ze vrolijke geluiden maken die hun hart verwarmen. Het is alsof ze met haar sprankelende persoonlijkheid hun geheime wensen en dromen begrijpt. Regeboog is niet alleen speelgoed, maar een betrouwbare vriendin die altijd klaarstaat voor avontuur en knuffels.

En alsof dat nog niet genoeg is, is Regenboog ook heerlijk zacht om mee te knuffelen. Haar pluche vacht voelt zijdezacht aan en nodigt uit tot eindeloze knuffelsessies. Je kinderen zullen genieten van de geruststellende en troostende aanwezigheid van Regenboog, en ze zullen zich veilig voelen wanneer ze hun geheimen met haar delen.

De Regenboog Eenhoorn van Animagic is een speelgoed dat niet alleen de verbeelding van kinderen stimuleert, maar ook hun emotionele ontwikkeling ondersteunt. Het nodigt uit tot rollenspel, creatieve verhalen en het uiten van gevoelens. Rainbow leert kinderen over vriendschap, zorgzaamheid en het belang van magische momenten in het leven.

Breng de magie tot leven met de Animagic Regenboog Eenhoorn en zie hoe je kinderen worden ondergedompeld in een wereld vol betovering, kleur en vreugde. Laat Regenboog de metgezel zijn die hen vergezelt op hun avonturen, troost biedt in moeilijke tijden en de verbeelding laat stralen als een regenboog.

Vergelijkbare producten

Bekijk ook onze andere producten van Animagic!

Leeftijd

2+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

5025123312248

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!