Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Waggles De Hond – Animagic

Waggles De Hond – Animagic

 32,99

Waggles is een schattige teckel die houdt van lange wandelingen. Als een echte teckel loopt hij en kwispelt hij zijn staart. Hij houdt van knuffelen en blaft als hij gelukkig is! Met de bijgeleverde hondenlijn kan je hem uitlaten en gezellig samen wandelen.

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Ga op pad met je lieve AniMagic interactieve knuffel Waggles. Deze knuffel is ongeveer 23 centimeter groot en gemaakt van zachte pluche.

Met deze AniMagic interactieve knuffel Waggles heb je nu een eigen huisdier waarmee je heerlijk kunt spelen. Neem Waggles mee uit wandelen. Deze Animagic knuffel loopt los met je mee. Ga buiten wandelen of laat Waggles binnen rondstruinen, het is jouw huisdier! Deze knuffel is ongeveer 23 centimeter groot en gemaakt van zachte pluche. De achterkant van dit schattige beestje beweegt tijdens het lopen mee. Dit schattige dier loopt met je mee aan de lijn of op zichzelf en maakt de liefste geluiden! Neem Waggles mee naar buiten of hou hem binnenshuis. Waar je deze knuffel ook mee naartoe wilt nemen, deze Animagic knuffel maakt het een stuk gezelliger.

Eigenschappen:
  • Superlieve AniMagic interactieve knuffel Waggles.
  • Deze knuffel is ongeveer 23 centimeter groot.
  • Een lieve knuffel van zachte pluche.
  • Neem de knuffel overal met je mee.
Leeftijd

2+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077190917

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!