Home Spellen aanbod De Vloer Is Lava

De Vloer Is Lava

 21,99

  • De Vloer is Lava bevordert lichaamsbeweging en verbeeldingskracht.
  • Leg de gekleurde matten willekeurig verspreid door de kamer heen.
  • Draai aan de kleurenwijzer en spring naar de juiste mat om jezelf in veiligheid te brengen.
  • Verbeter je kracht, conditie, balans en uithoudingsvermogen door het springen.
  • Degene die als laatste overblijft en dus niet in de lava is gevallen, wint het spel.

Beschrijving

De Vloer Is Lava: Beleef Speelplezier en Verbeeldingskracht!

Stap in een wereld vol avontuur en verbeelding met De Vloer Is Lava, hét spel dat je omgeving transformeert tot een uitdagende lava-uitdaging! Dit spannende en actieve spel brengt jong en oud samen voor een opwindend speelavontuur dat lichaamsbeweging, creativiteit en speelplezier bevordert. Of je nu op zoek bent naar een familieactiviteit, een feestje of gewoon een leuke spelletjesavond, De Vloer Is Lava brengt gegarandeerd entertainment en opwinding.

Dit spel nodigt spelers uit om hun verbeelding te gebruiken en de vloer te zien als gloeiendhete lava. Het doel is simpel maar meeslepend: leg de gekleurde matten willekeurig verspreid door de kamer en draai aan de kleurenwijzer. Dan begint het avontuur! Spring naar de juiste mat om jezelf in veiligheid te brengen en ontsnap aan de denkbeeldige lava. Met elke draai wordt het spel uitdagender en de spanning groter.

Een Spel voor Iedereen

De Vloer Is Lava is een veelzijdig spel dat geschikt is voor alle leeftijden en geslachten. Kinderen, volwassenen, mannen en vrouwen kunnen allemaal genieten van dit snelle en eenvoudige spel. Of je nu jong of oud bent, deelneemt aan een familiebijeenkomst of gewoon wat plezier wilt hebben met vrienden, dit spel biedt een lachwekkende en interactieve ervaring voor iedereen.

Naast de lachsalvo’s en opwinding, biedt dit spel ook fysieke voordelen. Het spel vereist actieve deelname door springen en bewegen, wat bijdraagt aan het verbeteren van kracht, conditie, balans en uithoudingsvermogen. Dit maakt het niet alleen een vermakelijk spel, maar ook een leuke manier om actief bezig te zijn en in beweging te blijven.

Kortom, De Vloer Is Lava is een must-have spel dat garant staat voor entertainment, lichaamsbeweging en verbeeldingskracht. Transformeer je omgeving tot een avontuurlijke lava-uitdaging en laat je meeslepen door het speelplezier. Of je nu speelt met familie of vrienden, dit spel zorgt voor gegarandeerd plezier en een blijvende herinnering aan actieve en lachwekkende momenten.

Inhoud
  • 25 gekleurde foammatten
  • 27 opdrachtkaarten
  • 1 draaispinner
  • handleiding
Vergelijkbare spellen

Goliath heeft nog meer vergelijkbare spellen, bekijk deze ook eens!

Extra informatie

Leeftijd

5+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077145320

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor Club Goliath!