Home Spellen aanbod Domino Express 1000 Stenen Set

Domino Express 1000 Stenen Set

 37,99 incl. BTW

Met de Domino Express 1000 Pack krijg je er nog eens 1.000 kleurrijke dominostenen bij waarmee je een nog groter parcours kunt bouwen, met een lengte tot wel 26,5 meter. Dat betekent nog meer dominoplezier! De verpakking toont een voorbeeld van een parcours om de spelers tot creativiteit aan te zetten.

Beschrijving

Domino is van oorsprong een legspel met steentjes waarop 1 tot 6 stippen te zien zijn per helft. Elke helft heeft een eigen ‘cijfer’. Het is in dit spel de bedoeling om de spellen zo aan elkaar te leggen dat de cijfers overeenkomen met elkaar en een rij vormen. Van dit spel zijn in het verleden verschillende versies gemaakt.
Een andere manier van spelen met de dominostenen is om ze achter elkaar rechtop neerzetten. Als er dan 1 steen omvalt, zorgt deze dat de volgende omvalt, die op zijn beurt weer de volgende aantikt, enzovoorts. Dit heet het domino-effect.
Later zijn spelletjesfabrikanten daarop in gaan haken en hebben ze de huidige versie van domino ontwikkelt, waarbij vele kleurtjes, extra sets en hulpmiddelen worden aangeboden.
Inhoud:
– 1000 Dominostenen

Extra informatie

Leeftijd

6+

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!