Home Spellen aanbod Domino Express Crazy Race

Domino Express Crazy Race

 32,99

De Domino Express Crazy Race Set zorgt met zijn coole hindernissen en loopings voor nog meer actie. Het parcours begint met een lanceerplatform. De dominostenen vallen een voor een de helling af. De twee loopings zorgen voor extra avontuur. De dominostenen zetten de auto’s in gang, die door de looping schieten en via het platform door een ‘brandende’ band of een muur van dominostenen vliegen. Het is elke keer weer spannend om te zien of de dominostenen de bal op de slalomtoren zullen lanceren. De rode express-stenen geven het spel nog meer vaart.

Beschrijving

Domino Express Crazy Race komt van het dominospel, dat van oorsprong een legspel is met steentjes waarop 1 tot 6 stippen te zien zijn per helft. Elke helft heeft een eigen ‘cijfer’. Het is in dit spel de bedoeling om de spellen zo aan elkaar te leggen dat de cijfers overeenkomen met elkaar en een rij vormen. Van dit spel zijn in het verleden verschillende versies gemaakt.
Een andere manier van spelen met de dominostenen is om ze achter elkaar rechtop neerzetten. Als er dan 1 steen omvalt, zorgt deze dat de volgende omvalt, die op zijn beurt weer de volgende aantikt, enzovoorts. Dit heet het domino-effect. Later zijn spelletjesfabrikanten daarop in gaan haken en hebben ze de huidige versie van domino ontwikkelt, waarbij vele kleurtjes, extra sets en hulpmiddelen worden aangeboden.
Voorheen was er ook Domino Day, waarbij in teams werd gestreden om het wereldrecord te vestigen van meeste omgegooide dominostenen in 1 baan. Hierbij werden vaak hele kunstwerken gemaakt rond het thema wat er dat jaar was.

Inhoud
  • 150 Domino stenen
  • 2 Loopings
  • 2 Race auto’s
  • 1 Lanceersysteem
  • 1 Ring van vuur

Extra informatie

Leeftijd

6+

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!