Home Spellen aanbod Erik Eikel

Erik Eikel

 21,99 incl. BTW

Erik Eikel is een grote eekhoorn, die van noten houdt. De spelers voeren Erik om beurten noten. Maar ja, als je veel noten eet, moet je ook af en toe…..? Juist! Poepen! Een actiespel voor de allerjongsten. Tijdens het spel leer je kleuren te onderscheiden en te wachten op je beurt. Maar bovenal is het een grappig, spannend spel. Als Erik Eikel bijna moet poepen, zie je zijn wangen steeds boller worden. Wanneer gaat hij beginnen?

Beschrijving

Zet Erik Eikel op de boomstronk. De noten doe je allemaal in de mand. Dan trek je voorzichtig aan de staart van Erik tot je een klik hoort.

De speler die aan de beurt is, gooit met de dobbelsteen. Dan zie je hoeveel noten je mag pakken en van welke kleur. Die noten stop je –voorzichtig- in Eriks mond.

Dat vindt hij lekker. En dan is de volgende speler aan de beurt. Hoe meer Erik eet, hoe boller zijn wangen worden.

En je weet zeker, Erik gaat op zeker moment al die lekkere noten uitpoepen. Alle spelers moeten dan – met één hand – zo snel mogelijk noten rapen.

De geraapte noten leg je op je voorraadkaart. En als die kaart helemaal vol is en jij bent de eerste, dan heb je gewonnen.

Extra spannend wordt het als je met de dobbelsteen een kleur gooit, die niet meer in de voorraadmand zit. In dat geval mag je een noot van een andere speler weghalen en aan Erik voeren óf…. Je moet er een van jezelf weghalen.

Als Erik Eikel lekker veel noten snoept,
Weet je zeker dat hij sneller…..poept!

Inhoud:
De grote eekhoorn Erik Eikel
24 noten
1 dobbelsteen
1 boomstronk
4 voorraadkaarten
1 voorraadmand
1 stickervel
de spelregels

Extra informatie

Leeftijd

4+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077192263

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!