Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Erik Eikel

Erik Eikel

 21,99

 • Geef Erik Eikel noten te eten en ontdek wanneer hij moet poepen in dit grappige en spannende actiespel.
 • Leer kleuren onderscheiden en geduldig wachten op je beurt terwijl je speelt.
 • Plaats Erik Eikel op de boomstronk en voer hem noten door voorzichtig aan zijn staart te trekken.
 • Verzamel zo snel mogelijk noten wanneer Erik zijn lekkere maaltijd uitpoept.
 • Vul je voorraadkaart met geraapte noten en wees de eerste speler die deze voltooit om te winnen.

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Erik Eikel: Het Grappige Poepspel voor Groot en Klein!

Duik in de wereld van lachen en spanning met Erik Eikel, het hilarische en speelse spel dat jong en oud laat gieren van het lachen terwijl ze proberen zoveel mogelijk noten te voeren aan Erik, de ondeugende eekhoorn. Dit interactieve en uitdagende spel biedt urenlang vermaak en onverwachte wendingen terwijl spelers strijden om de overwinning.

Voed Erik en Wacht op het Onvermijdelijke:

Erik Eikel draait om voeden, wachten en de kunst van anticiperen op wat er komen gaat. Begin met het plaatsen van Erik Eikel op de boomstronk en vul de mand met noten. Voorzichtig trek je aan zijn staart tot je een geruststellende klik hoort – hij is klaar voor zijn notenfestijn!

Het spel start wanneer een speler de dobbelsteen gooit. De dobbelsteen bepaalt hoeveel noten je mag pakken en van welke kleur. Neem de noten voorzichtig en voer ze aan Erik, die er absoluut van smult! Hoe meer noten hij eet, hoe moeilijker het voor hem wordt om de noten op te slaan, en dat is waar de echte spanning begint.

De hilariteit bereikt het hoogtepunt wanneer Erik, na zijn feestmaal van noten, uiteindelijk zijn “poep”ronde aankondigt. Alle spelers moeten met één hand zo snel mogelijk noten rapen die uit zijn achterste zijn gekomen. Deze snelle en komische ronde zorgt voor lachende gezichten en competitieve energie terwijl iedereen zich haast om noten te verzamelen.

De Overwinning

De geraapte noten worden op je voorraadkaart gelegd. De uitdaging is om als eerste je voorraadkaart vol te krijgen. Maar wees op je hoede! Als je een kleur gooit die niet meer in de voorraadmand zit, moet je ofwel een noot van een andere speler weghalen en aan Erik voeren, of je moet er een van jezelf weghalen. De strategie komt om de hoek kijken terwijl je keuzes moet maken om de overwinning te behalen.

Met Erik Eikel haal je een spel in huis dat garant staat voor speelplezier en gieren van het lachen. Voed Erik met noten, wacht op het hilarische “poep”moment en race naar de overwinning door slimme keuzes te maken. Dit interactieve spel is geschikt voor het hele gezin en biedt een unieke combinatie van humor en spanning. Ga de uitdaging aan en ontdek wie de eerste is om de voorraadkaart vol te krijgen. Met Erik Eikel is plezier gegarandeerd!

Als Erik Eikel lekker veel noten snoept,
Weet je zeker dat hij sneller…poept!

Inhoud
 • De grote eekhoorn Erik Eikel
 • 24 Noten
 • 1 Dobbelsteen
 • 1 Boomstronk
 • 4 Voorraadkaarten
 • 1 voorraadmand
 • 1 Stickervel
 • Spelregels
Leeftijd

4+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077192263

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!