FAQ

 

  • Mijn zeemeeuw zeepsop uit het spel Fladder Flats is op. Wat te doen?

   Je kunt het zeepsop zelf maken door water met een paar druppels afwasmiddel te mengen en dat vervolgens in de zeemeeuw te gieten. Zorg er wel voor dat je Fladder na gebruik even goed met water naspoelt zodat er geen zeepresten achter blijven. Je kunt ook het zeepsop uit een bellenblaas gebruiken. Ook dit is geschikt om te gebruiken voor het spel.


  • Mijn Let’s Cook Fruit Factory werkt niet goed. Hoe komt dit?

   Bij de ontwikkeling van deze serie staat veiligheid van kinderen voorop. Dit heeft tot gevolg dat er uitsluitend gewerkt wordt met batterijen. Batterijen van het ene merk zijn krachtiger dan batterijen van andere merken. Uit testen is gebleken dat batterijen van Duracell het beste werken.


  • Kan ik onderdelen die ik kwijt ben ook bijbestellen?

   Ja, diverse onderdelen zijn tegen een kleine vergoeding te bestellen in onze webshop. Mocht je specifieke onderdeel er niet tussen staan, laat het ons dan weten via ons contactformulier.


  • Wat moet ik doen als er een onderdeel ontbreekt uit mijn nieuwe spel?

   Je kunt dan contact met ons opnemen. Vul hiervoor ons contactformulier in en vermeld duidelijk welk onderdeel je mist en voor welke spel. Wij sturen het missende onderdeel zo snel mogelijk naar je op.


  • Ik ben de instructie van een spel kwijt. Hoe kan ik aan een nieuwe versie komen?

   De meeste handleidingen zijn te vinden op onze website. Bij ieder spel is de handleiding te downloaden. Kun je de handleiding niet vinden, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij sturen de instructie of handleiding dan gratis naar je toe.


  • Mijn vraag staat hier niet tussen.

   Heb je een andere vraag of opmerking? Vul dan ons contactformulier op de website in. Je vraag wordt dan zo spoedig mogelijk beantwoord.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* verplicht