Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Harry Potter Magical Beasts Bordspel

Harry Potter Magical Beasts Bordspel

 21,99

 • Harry Potter Magical Beasts is een bordspel waarin spelers strijden om als eerste alle kaarten te verzamelen die overeenkomen met één magisch beest.
 • Het spelbord heeft twee speelvlakken: binnen en buiten Zweinstein, wat voor variatie zorgt.
 • Spelers gooien dobbelstenen en verplaatsen zich het aantal vakjes dat overeenkomt met de worp.
 • Het doel is om vier kaarten te verzamelen die hints geven over kleur, grootte, locatie of M.O.M-classificatie van het magische beest.
 • De eerste speler die alle vier de kaarten van één magisch beest verzamelt, wint het spel.

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Vang jij alle magische beesten in dit Harry Potter spel? In Harry Potter Magical Beasts bordspel moet je zorgen dat jij als eerste van alle soorten magische beesten er een vangt; maar pas op, want dit bord heeft twee kanten dus als je niet oplet sta je plots aan de verkeerde kant van het spel! Verzamel de juiste kaarten met hints en vind jouw weg naar de Magical Beasts. Kruip in de huid van je favoriete personage uit Harry Potter; Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Griffel of Ginny Wemel en vind als eerste alle aanwijzingen! Ga binnen de muren van Zweinstein en op het omliggende terrein op zoek naar aanwijzingen om de magische beesten te vangen. Uniek tweezijdig spelbord, zodat je Zweinstein binnen en buiten kunt spelen.

Spelomschrijving Harry Potter Magical Beasts

Het doel is om vier kaarten te krijgen die overeenkomen met één beest. Elke beurt gooit een speler de dobbelstenen, wat overeenkomt met het aantal vakjes dat een speler beweegt. Wanneer een speler op een tegel landt die een type kaart aangeeft (kleur, grootte, locatie of M.O.M-classificatie), mag hij één kaart van die stapel nemen. De kaart wordt dan met de beeldzijde naar beneden gelegd. Mocht je nog een kaart van dat type krijgen, dan leg je de nieuwe kaart bovenop de andere kaart. De dobbelstenen variëren van 2-6 met een van de zijden met een “P”. Wanneer deze zijde wordt gegooid, mag de speler die deze heeft gegooid naar een doorgang (locatievak gemarkeerd met een “P”) naar keuze gaan. Alle andere spelers die niet op een “P” staan, worden tijdelijk verwijderd. Het spelbord verschuift dan en de speler die de “P” heeft gegooid, kan de andere spelers op een tegel naar keuze plaatsen en een van hun kaarten stelen. De eerste speler die alle vier de kaarten van elk type voor één magisch beest verkrijgt, wint.

Inhoud

 • 1 Scharnierend bord met 2 speelvlakken
 • 4 Pionnen
 • 72 Beast aanwijzingskaarten
 • 4 Magische aanwijzingskaarten
 • 1 Dobbelsteen
 • 1 Stickervel
 • Handleiding
Leeftijd

8+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

0021853086737

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!