Home Spellen aanbod Holle Bolle Big

Holle Bolle Big

 26,99

  • Kleur herkenning: gooi met de dobbelsteen, bepaal de kleur en kies je burger. Holle Bolle Big leert kinderen kleuren herkennen op een leuke manier.
  • Numerieke vaardigheden: elke burger heeft een nummer, hierdoor leren kinderen tellen terwijl ze op de muts van Holle Bolle Big drukken.
  • Het perfecte cadeau: Verras een kind met Holle Bolle Big, dat een lach op zijn gezicht bezorgd tijdens het spelen van het spel.

Beschrijving

Holle Bolle Big: Het Spel van Lachen en Spanning voor Jong en Oud!

Duik in de vrolijke wereld van Holle Bolle Big, de welbekende, gulzige kok die geen hamburger kan weerstaan! Met zijn immer groeiende buik en een vleugje strategie, belooft dit spel lachen en spanning voor het hele gezin. Zet je schrap voor een speelervaring vol plezier en competitie!

De Gulzige Kok en zijn Hamburgers:

Holle Bolle Big is een uniek gezelschapsspel dat draait om de hilarische avonturen van een kok met een eindeloze eetlust. Elke hamburger die hij bakt, moet hij natuurlijk zelf proeven! Maar pas op, want zijn buik zwelt op bij elke hap en het is jouw taak om ervoor te zorgen dat hij niet uit zijn jasje knapt!

Het Spelverloop:

Plaats Holle Bolle Big in het midden van het speelbord en sluit zijn jasje stevig. Leg de hamburgers strategisch rondom hem. Het doel is eenvoudig: zorg ervoor dat jij niet degene bent die hem tot het uiterste drijft.

De spelers dobbelen om de beurt en pakken een hamburger van de kleur die de dobbelsteen aangeeft. Onder elke hamburger bevindt zich een cijfer dat aangeeft hoe vaak je op zijn muts moet drukken. Met spanning in de lucht voeren de spelers de actie uit, terwijl zijn buik gestaag dikker wordt.

Lachen en Competitie:

Het spel gaat door totdat de laatste hamburger genuttigd is en het onvermijdelijke gebeurt: Hij knapt uit zijn jasje! Degene die als laatste gedrukt heeft, moet het veld ruimen. Dit gezelschapsspel combineert spanning en gelach op een unieke manier en zorgt voor vermakelijke momenten vol competitie en plezier.

Inhoud
  • 1 Big
  • 16 Hamburgers
  • 1 dobbelsteen
  • 1 spelbeschrijving
Vergelijkbare producten

Bekijk ook onze andere kinderspellen.

Extra informatie

Leeftijd

4+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8711808303348

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor Club Goliath!