Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Name 5 Kaartspel

Name 5 Kaartspel

 7,99

  • Name 5 nu in een handige pocket editie.
  • Name 5 is een knotsgek partyspel met gemakkelijke vragen waarop iedereen wel een paar antwoorden weet.
  • Het doel van het spel is om binnen 30 seconden vijf correcte antwoorden te noemen op een vraag die past bij het gekozen getal.
  • Als een speler erin slaagt vijf correcte antwoorden te noemen, mag hij of zij de kaart houden.
  • Het eerste team of de eerste speler die vijf Name 5-kaarten bemachtigt, wint het spel.

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Kan jij snel vijf dingen noemen waarvan iemand moet niezen? Vijf personages uit Star Wars, vijf games waarin met zwaarden wordt gevochten of vijf meisjesnamen die met een ‘a’ beginnen? Name 5 Kaartspel is het knotsgekke nieuwe partyspel met gemakkelijke vragen waarop iedereen wel een paar antwoorden weet. Natuurlijk ken je wel een film met die hartenbreker uit Hollywood, en misschien ook wel twee. Maar kun je er ook vijf noemen?

Nu verkrijgbaar als handig kaartspel om makkelijke mee te nemen!

Spelverloop van het partyspel Name 5

Wanneer het kaartspel gestart wordt, dient er eerst een stapel Name 5-kaarten in het midden van de tafel met de rug naar boven binnen het bereik van alle spelers gelegd. De speler rechts van de jongste speler is de eerste kaartlezer en pakt de bovenste kaart van de stapel. De speler roept hardop een getal van 1 tot 5. De kaartlezer leest daarop hardop de Name 5-vraag die naast het getal staat. De SPELER heeft daarop 30 seconden (gebruik een eierwekker of smartphone om de tijd bij te houden) om vijf correcte antwoorden op de vraag te noemen. Als de speler dit lukt, mag hij of zij de kaart houden. Als het de speler niet lukt, legt die kaart onderaan de stapel. De positie van de speler en lezer wisselt na elke beurt met de klok mee. Opmerking: Als je in teams speelt, moet je de spelers in teams onderverdelen en speel je op dezelfde manier met het team, waarbij de jongste speler het eerst begint. De speler die als eerste vijf Name 5-kaarten bemachtigd wint het spel.

Inhoud van het Name 5 kaartspel
  • 109 Name 5-kaarten (met 545 uitdagingen!)
  • 1 instructieblad
Gewicht en afmetingen van dit kaartspel

Het Name 5 kaartspel is ideaal om mee te nemen naar vrienden, familie of op reis! Het spel weegt maar 170 gram en is met 17x9x2,2cm zeer compact.

Vergelijkbare producten

Bekijk ook onze partyspellen

Leeftijd

12+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077262713

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!