Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling

NExCube scholencompetitie

Geef je samen met je klas op voor de Nexcube Scholen Competitie, ontvang drie gratis Nexcubes en voer toffe opdrachten uit!

Met de Nexcube kun je je puzzelvaardigheden naar een hoger niveau tillen en deze kubus is geschikt voor zowel beginnende als ervaren speedcubers. De Nexcube is snel, soepel en perfect geschikt om jouw nieuwe record mee vast te leggen.

Kan jouw klas de Nexcube oplossen onder tijdsdruk? Kan jouw klas een Nexcube oplossen terwijl je een sport beoefend? Of kan jouw klas de Nexcube sneller oplossen voordat je juf of meester drie beschuiten heeft gegeten zonder water te drinken? Ga de strijd aan met je klas en laat jullie skills zien!

De eerste opdracht vindt plaats op 30 september. In totaal worden er drie challenges uitgevoerd. Film de opdracht en stuur jullie video door naar scholencompetitie@nexcube.nl.

De vijf beste klassen gaan door naar de finale-dag die gehouden wordt op zaterdag 7 december bij Club Tucan in Amersfoort. Hier worden jullie uitgedaagd met leuke en unieke opdrachten. Maak kans op gave prijzen met als hoofdprijs tickets voor de hele klas naar attractiepark Walibi!

Na aanmelding ontvangen jullie meer informatie over de invulling van de Nexcube Scholen Competitie en wordt duidelijk gemaakt bij welke Intertoys winkel jullie de drie kubussen kunnen ophalen.

Er is plek voor 200 aanmeldingen en vol = vol. Dus, gaan jullie als klas de strijd aan in de Nexcube Scholen Competitie?

Aanmeldingsformulier

Nexcube scholencompetitie

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!