Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Picto Rush

Picto Rush

 19,99

 • Picto Rush is een snel tekenspel waarbij spelers 20 seconden hebben om 20 tekeningen te maken.
 • Het doel is om je tekeningen te onthouden en ze later te kunnen beschrijven.
 • Inclusief kaarten, potloden, tekenblok, pionnen, bel en scoreblok.
 • Uitdagend en plezierig spel voor het testen van geheugen en tekenvaardigheden.
 • Geschikt voor groepen

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Picto Rush: Het Supersnelle Tekenspel vol Actie

In de wereld van bordspellen komt soms een spel tevoorschijn dat de grenzen van snelheid en creativiteit verlegt. Picto Rush is zo’n spel dat spelers uitdaagt om hun tekentalent en geheugen op de proef te stellen, terwijl ze een adembenemende race tegen de klok aangaan. Dit spel belooft een explosieve mix van tekenen, herinneren en raden, en brengt ongetwijfeld een energieke en lachwekkende sfeer in elke spelletjesavond.

Tekenen onder Druk: De Uitdaging van Picto Rush

Met een blanco blaadje voor zich, uitgerust met twintig kleine vierkante vakjes, worden spelers uitgenodigd om hun tekentalent binnen de krappe tijdspanne van twintig seconden te laten zien. Maar er is een twist: een lijst met twintig woorden wordt door een speler voorgelezen in diezelfde twintig seconden. Een politiebureau, een kat in een hoed – spelers moeten hun creativiteit en vaardigheid aanspreken om deze uitdaging aan te gaan. De race tegen de klok maakt het tekenen niet alleen een test van artistiek talent, maar ook van het vermogen om snel te denken en creatief om te gaan met beperkingen.

Snelheid, Kennis en Geheugen: De Dynamiek van Picto Rush

Na de intense tekensessie is het tijd om de hersenen nog wat meer te laten kraken. De speler die de lijst met woorden heeft voorgelezen, roept de cijfers op, waarop de andere spelers moeten raden welk woord bij elk nummer hoort. Correcte antwoorden worden beloond met twee punten, maar let op: andere spelers kunnen proberen om de punten te stelen door het juiste woord te raden en verdienen zo één punt. Dit zorgt voor een extra laag spanning en strategie, en voegt een interactief element toe aan het spel.

Supersnelle Fun voor Elke Gelegenheid

Of je nu met vrienden, familie of collega’s speelt, Picto Rush belooft een onvergetelijke speelervaring vol adrenaline en lachsalvo’s. Het spel combineert de sensatie van tijdsdruk, de uitdaging van creatief denken en het plezier van gedeelde herkenning. Verzamel je medespelers, maak je klaar om te tekenen, te raden en te lachen, en ontdek wie de kampioen van de sneltekenkunst wordt. Picto Rush brengt snelheid, actie en entertainment samen in een spel waarvan de herinneringen lang zullen blijven hangen.

Inhoud:
 • 60 Kaarten (1200 woorden in totaal)
 • 1 Kaarthouder
 • 8 Potloden
 • 1 Tekenblok
 • 8 Pionnen
 • 1 Bel
 • 1 Scoreblok
 • Instructies
Vergelijkbare producten

Bekijk ook onze andere partyspellen.

Leeftijd

10+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8711808709829

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!