Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Sequence Travel Tin

Sequence Travel Tin

 17,99

• Sequence Travel Tin is een versie in een tinnen verpakking, ideaal voor op de camping of tijdens vakanties aan de Costa.
• Het spel draait om het vormen van rijen op het speelbord door kaarten uit te spelen en fiches op de corresponderende vakjes te plaatsen.
• Het kan individueel gespeeld worden met twee of drie spelers, of in teams met meer spelers.
• Het strategische aspect komt naar voren doordat spelers elkaar kunnen dwarszitten door fiches op strategische plekken te plaatsen.
• Sequence Travel bevat een compact speelbordje, 75 fiches in 3 kleuren, 54 speelkaarten en de spelregels.

Uitverkocht

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Wat is er nou leuker om tijdens een lange rit een spelletje te doen, of je rit even te onderbreken om een spelletje te doen? Met deze Sequence Travel Tin kan je nu Sequence spelen wanneer je maar wilt! Plaats als eerste twee rijen van vijf fiches in dezelfde kleur achter elkaar op het speelbord. De rijen mogen alle kanten op liggen: verticaal, horizontaal en diagonaal. Het klinkt makkelijk, maar het is moeilijker dan je denkt! Sequence nu in een handige tinnen reisverpakking! Stevig, compact en nog net zo geweldig!

Sequence Travel is ideaal voor onderweg, op de camping, op het strand of andere plekken die niet thuis zijn. De set bevat één speelbord waarop alle speelkaarten één keer afgedrukt staan. In je hand heb je speciale sequencekaarten waarvan je er één per beurt af mag leggen. Speel slim, want op die kaart staat waar op het speelbord je een pion mag plaatsen. Speel snel en slim en win Sequence Travel!

Spelomschrijving Sequence Travel Tin

In Sequence speel je elke beurt een kaart en plaats je een fiche op het juiste vak op het bord. Hierbij moet je tactisch te werk gaan en hoef je niet elke keer aansluitend neer te leggen. Het is in de reisversie de bedoeling om uiteindelijk rijen van 4 fiches op het speelbord te krijgen. Die rijen mogen horizontaal, vertiaal en diagonaal neergelegd worden.

Eén van de spelelementen van Sequence is het dwarsbomen van je tegenstanders. Probeer met jouw kaarten de rijen van de tegenstanders tegen te houden.

Inhoud van de reisvariant
  • Speelbord
  • Bewaardoos
  • Speciale sequencekaarten
  • Pionnen in twee kleuren
  • Spelregel

Sequence Travel is geschikt voor twee spelers vanaf zeven jaar.

Andere versies van het spel Sequence

Er zijn ook andere versies van Sequence waaronder de Junior en original versie. Deze versies bieden allemaal een andere twist op dit tactische en leuke spel.

Leeftijd

7+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8711808750500

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!