Home Spellen aanbod Sequence Travel Tin

Sequence Travel Tin

 17,99 incl. BTW

Sequence nu in een handige tinnen reisverpakking! Stevig, compact en nog net zo geweldig! Sequence is de internationale klassieker, waarvan er miljoenen verkocht zijn.

Je speelt kaarten uit om fiches op een speelbord te mogen leggen. De bedoeling is om met de door jou gelegde fiches rijtjes op het bord te vormen. Je kunt elkaar met Sequence lekker dwarszitten door een fiche juist daar te leggen, waar een medespeler een rijtje dacht te kunnen vormen.

Vooral met het teamspel heeft Sequence een spannende dynamiek: welk team voelt elkaar het beste aan? Eén van de spelelementen van Sequence is het dwarsbomen van je tegenstanders.

Probeer met jouw kaarten de rijen van de tegenstanders tegen te houden.

Beschrijving

Wat is er nou leuker om tijdens een lange rit een spelletje te doen, of je rit even te onderbreken om een spelletje te doen? Met deze Sequence travel kan je nu Sequence spelen wanneer je maar wilt! Plaats als eerste twee rijen van vijf fiches in dezelfde kleur achter elkaar op het speelbord. De rijen mogen alle kanten op liggen: verticaal, horizontaal en diagonaal. Het klinkt makkelijk, maar het is moeilijker dan je denkt! Sequence nu in een handige tinnen reisverpakking! Stevig, compact en nog net zo geweldig!

Sequence Travel is ideaal voor onderweg, op de camping, op het strand of andere plekken die niet thuis zijn. De set bevat één speelbord waarop alle speelkaarten één keer afgedrukt staan. In je hand heb je speciale sequencekaarten waarvan je er één per beurt af mag leggen. Speel slim, want op die kaart staat waar op het speelbord je een pion mag plaatsen. Speel snel en slim en win Sequence Travel!

Spelomschrijving Sequence Travel

In Sequence speel je elke beurt een kaart en plaats je een fiche op het juiste vak op het bord. Hierbij moet je tactisch te werk gaan en hoef je niet elke keer aansluitend neer te leggen. Het is in de reisversie de bedoeling om uiteindelijk rijen van 4 fiches op het speelbord te krijgen. Die rijen mogen horizontaal, vertiaal en diagonaal neergelegd worden.

Eén van de spelelementen van Sequence is het dwarsbomen van je tegenstanders. Probeer met jouw kaarten de rijen van de tegenstanders tegen te houden.

Inhoud van de reisvariant
  • Speelbord
  • Bewaardoos
  • Speciale sequencekaarten
  • Pionnen in twee kleuren
  • Spelregel

Sequence Travel is geschikt voor twee spelers vanaf zeven jaar.

Andere versies van het spel Sequence

Er zijn ook andere versies van Sequence waaronder de Junior en original versie. Deze versies bieden allemaal een andere twist op dit tactische en leuke spel.

Extra informatie

Leeftijd

7+

Aantal spelers

Speelduur

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!