Home Spellen aanbod Sequence Travel

Sequence Travel

 14,99 incl. BTW

Sequence Travel: Iedere reis, iedere vakantie wordt nog leuker als Sequence Travel ook wordt ingepakt! Sequence in een handig reisformaat. Het ideale spel voor op de camping of aan de Costa.

Sequence is de internationale klassieker, waarvan er miljoenen verkocht zijn. Je speelt kaarten uit om fiches op een speelbord te mogen leggen. De bedoeling is om met de door jou gelegde fiches rijen op het bord te vormen.

Je kunt elkaar met Sequence lekker dwarszitten door een fiche juist daar te leggen, waar een medespeler een rij dacht te kunnen vormen.

Vooral met het teamspel heeft Sequence een spannende dynamiek: welk team voelt elkaar het beste aan?

Beschrijving

Sequence in een handig reisformaat. Het ideale spel voor op de camping of aan de Costa.

Sequence is de internationale klassieker, waarvan er miljoenen verkocht zijn. Je speelt kaarten uit om fiches op een speelbord te mogen leggen. De bedoeling is om met de door jou gelegde fiches rijen op het bord te vormen. Je kunt elkaar met Sequence lekker dwarszitten door een fiche juist daar te leggen, waar een medespeler een rij dacht te kunnen vormen. Vooral met het teamspel heeft Sequence een spannende dynamiek: welk team voelt elkaar het beste aan?

Spelomschrijving Sequence Travel

Met twee of drie spelers speel je individueel; met meer spelers speel je in teams. Teamgenoten zitten niet naast elkaar. Alle spelers krijgen een aantal kaarten. Iedere kaart staat ook 2 x afgebeeld op het speelbord. Om beurten speel je een kaart en mag je op een van de corresponderende vakjes een fiche van jouw kleur leggen. Je moet proberen op het bord met jouw fiches een rij te vormen. Rijen van 5 fiches. Dus kijk goed op welk van de twee vakjes op het bord je jouw fiche legt. Waar kun jij een rij vormen? Waar kun je je medespelers dwars zitten? Gelukkig zijn er ook jokers en pestkaarten. In het spel met teams is het belangrijk dat temgenoten elkaar goed aanvoelen.

Sequence Travel: Iedere reis, iedere vakantie wordt nog leuker als Sequence Travel ook wordt ingepakt!

Inhoud Sequence Travel

In het doosje vind je: een speelbordje, 75 fiches in 3 kleuren, 54 speelkaarten en de spelregels.

Andere versies van het spel Sequence

Er zijn ook andere versies van Sequence waaronder de Junior en Original versie. Deze versies bieden allemaal een andere twist op dit tactische en leuke spel.

Extra informatie

Leeftijd

7+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8711808750807

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!