Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Sequence Travel

Sequence Travel

 14,99

  • Sequence Travel is een variant van het populaire spel Sequence, ideaal voor op de camping of tijdens vakanties aan de Costa.
  • Het spel draait om het vormen van rijen op het speelbord door kaarten uit te spelen en fiches op de corresponderende vakjes te plaatsen.
  • Het kan individueel gespeeld worden met twee of drie spelers, of in teams met meer spelers.
  • Het strategische aspect komt naar voren doordat spelers elkaar kunnen dwarszitten door fiches op strategische plekken te plaatsen.
  • Sequence Travel bevat een compact speelbordje, 75 fiches in 3 kleuren, 54 speelkaarten en de spelregels, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is en elke reis of vakantie leuker kan maken.

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Sequence Travel is het ideale spel voor op de camping of aan de Costa.

Sequence is de internationale klassieker, waarvan er miljoenen verkocht zijn. Je speelt kaarten uit om fiches op een speelbord te mogen leggen. De bedoeling is om met de door jou gelegde fiches rijen op het bord te vormen. Je kunt elkaar met Sequence lekker dwarszitten door een fiche juist daar te leggen, waar een medespeler een rij dacht te kunnen vormen. Vooral met het teamspel heeft Sequence een spannende dynamiek: welk team voelt elkaar het beste aan?

Spelomschrijving Sequence Travel

Met twee of drie spelers speel je individueel; met meer spelers speel je in teams. Teamgenoten zitten niet naast elkaar. Alle spelers krijgen een aantal kaarten. Iedere kaart staat ook 2 x afgebeeld op het speelbord. Om de beurt speel je een kaart en mag je op een van de corresponderende vakjes een fiche van jouw kleur leggen. Je moet proberen op het bord met jouw fiches een rij te vormen. Rijen van 4 fiches. Dus kijk goed op welk van de twee vakjes op het bord je jouw fiche legt. Waar kun jij een rij vormen? Waar kun je je medespelers dwars zitten? Gelukkig zijn er ook jokers en pestkaarten. In het spel met teams is het belangrijk dat temgenoten elkaar goed aanvoelen, want er mag niet worden overlegd.

Sequence Travel: Iedere reis, iedere vakantie wordt nog leuker als Sequence Travel ook wordt ingepakt!

Inhoud Sequence Travel

In het doosje vind je: een speelbordje, 75 fiches in 3 kleuren, 54 speelkaarten en de spelregels.

Andere versies van het spel Sequence

Er zijn ook andere versies van Sequence waaronder de Junior en Original versie. Deze versies bieden allemaal een andere twist op dit tactische en leuke spel.

Leeftijd

7+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8711808750807

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!