Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod That’s life Gallery Edition: Isaac Israels

That’s life Gallery Edition: Isaac Israels

 10,99

In deze Gallery Edition: Isaac Israëls Puzzel zijn een aantal kunstwerken van Isaac Israëls verwerkt. De legpuzzel bestaat uit wel 1000 stukjes en zorgt voor urenlang plezier. De prachtige kunstwerken van de kunstenaar Isaac Israëls verschijnen als je de puzzel af hebt. Superleuk voor zowel jong en oud!

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Hou jij van kunstwerken en vind jij puzzelen leuk? In deze Gallery Edition: Isaac Israëls Puzzel zijn een aantal kunstwerken van Isaac Israëls verwerkt. De legpuzzel bestaat uit wel 1000 stukjes en zorgt voor urenlang plezier. De prachtige kunstwerken van de kunstenaar Isaac Israëls verschijnen als je de puzzel af hebt. Superleuk voor zowel jong en oud!

Dimensies en gewicht van de puzzel
De That’s Life Gallery Edition: Isaac Israëls puzzel heeft afmetingen van 68x48cm indien compleet. De doos inclusief puzzel weegt 725 gram. De afmetingen van de doos zijn 27×36,5x6cm.

Verzamel de gehele That’s Life Gallery Edition
Naast de That’s Life Gallery Edition: Isaac Israëls zijn er nog meer Gallery Editions te verzamelen! Zie hieronder welke edities er nog meer te verzamelen zijn:
That’s Life Gallery Edition: Frans Hals
That’s Life Gallery Edition: Piet Mondriaan
That’s Life Gallery Edition: Leonardo da Vinci
That’s Life Gallery Edition: Vincent van Gogh
That’s Life Gallery Edition: Rembrandt van Rijn
That’s Life Gallery Edition: Claude Monet
That’s Life Gallery Edition: Johannes Vermeer
Beschrijving Isaac Israëls
Isaac Lazarus Israëls (1865-1934) was een Nederlandse schilder geassocieerd met de Amsterdamse impressionistische beweging. Op dertienjarige leeftijd ging Isaac naar de kunstschool in Den Haag waar zijn wonderbaarlijke talent werd opgemerkt. In 1881 kocht hij een al bestaand schilderij van Hendrik Mesdag, die hij vervolgens zelf afmaakte. Israëls spendeerde zijn tijd in de zomermaanden met zijn vader in Scheveningen, waar hij schilderijen van de kust maakte. Isaac Israëls trok veel op met George H. Breitner. Beide werden gefascineerd door het idee om stadsleven portretten vast te leggen. Israëls reisde veel van 1903 tot 1923. Toen Israëls in 1923 terug kwam in Nederland, nam hij zijn vaders studio over. In de studio maakte Israëls impressionistische schilderijen in lichte kleuren.

That’s Life Puzzels
De That’s Life puzzels bestaan uit 1000 stukjes. That’s Life Puzzels bieden een uitdaging en zorgen voor urenlang puzzelplezier. Hoe langer je ernaar kijkt, hoe meer dingen je ontdekt! Lukt het jou om de puzzel helemaal in elkaar te zetten?

Bouw stukje bij beetje een hele wereld met deze geweldige puzzel van Goliath.
Leuke, chaotische puzzels met afbeeldingen uit het dagelijks leven! De That’s Life puzzels bestaan uit 1000 stukjes, hebben een afmeting van 48x68cm en zijn van hoge kwaliteit!

Leeftijd

7+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077229242

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!