Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod That’s Life Gallery Edition: Paul Gaugin

That’s Life Gallery Edition: Paul Gaugin

 10,99

Deze vrolijke puzzel bestaat uit wel 1000 stukjes en zorgt voor urenlang plezier. De prachtige kunstwerken van de kunstenaar Paul Gaugin verschijnen als je de puzzel af hebt. Superleuk voor zowel jong en oud!

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Betreed een kleurrijke en betoverende wereld met deze prachtige puzzel. Met maar liefst 1000 stukjes biedt deze puzzel niet alleen een uitdagend avontuur, maar ook urenlang plezier voor mensen van alle leeftijden. Wanneer je de laatste stukjes op hun plaats legt, zullen de adembenemende kunstwerken van niemand minder dan de vermaarde kunstenaar Paul Gauguin tot leven komen.

Gauguin, een van de meesters van het postimpressionisme, staat bekend om zijn weelderige kleurenpalet, exotische landschappen en krachtige symboliek. Met deze puzzel krijg je de kans om je onder te dompelen in zijn artistieke wereld en de subtiele details van zijn werken te ontdekken. Bewonder de weelderige tropische taferelen, de intrigerende portretten en de rijke culturele verbeelding die Gauguin zo meesterlijk tot uitdrukking brengt.

Of je nu een gepassioneerde puzzelfanaat bent, een liefhebber van kunst of gewoon op zoek bent naar een boeiende en ontspannende activiteit, deze puzzel heeft voor iedereen iets te bieden. Het is een uitnodiging om je verbeelding de vrije loop te laten, je zintuigen te prikkelen en je te laten meevoeren door de prachtige wereld van Paul Gauguin.

Vergelijkbare puzzels

Goliath heeft nog meer vergelijkbare That’s Life puzzels! Bekijk deze ook eens!

Leeftijd

7+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077279094

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!