Home Spellen aanbod That’s Life Gallery Edition: Pierre-Auguste Renoir

That’s Life Gallery Edition: Pierre-Auguste Renoir

 10,99

Deze vrolijke puzzel bestaat uit wel 1000 stukjes en zorgt voor urenlang plezier. De prachtige kunstwerken van de kunstenaar Pierre-Auguste Renoir verschijnen als je de puzzel af hebt. Superleuk voor zowel jong en oud!

Beschrijving

Deze betoverende en vrolijke puzzel is een meesterwerk op zich. Met wel 1000 stukjes biedt het niet alleen een uitdagende uitdaging, maar ook urenlang plezier en entertainment voor zowel jong als oud. De kunstwerken die je ontdekt wanneer je de puzzel voltooit, zijn niemand minder dan de prachtige creaties van de wereldberoemde kunstenaar Pierre-Auguste Renoir.

Renoir, een van de meesters van het impressionisme, staat bekend om zijn levendige penseelstreken, heldere kleuren en zijn vermogen om het alledaagse leven op een unieke manier vast te leggen. Met deze puzzel krijg je de kans om je onder te dompelen in zijn artistieke wereld en elk detail van zijn werken te bewonderen.

Of je nu een liefhebber bent van puzzels, een bewonderaar van Renoir’s kunstwerken, of gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit voor het hele gezin, deze puzzel biedt het allemaal. Geniet van de vreugde van het samenstellen van de stukjes en zie hoe de prachtige kunstwerken van Renoir tot leven komen.

Vergelijkbare puzzels

Goliath heeft nog meer vergelijkbare That’s Life puzzels! Bekijk deze ook eens!

Extra informatie

Leeftijd

7+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077279070

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor Club Goliath!