Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod That’s Life Gallery Edition: Vincent van Gogh ’23

That’s Life Gallery Edition: Vincent van Gogh ’23

 10,99

Deze vrolijke puzzel bestaat uit wel 1000 stukjes en zorgt voor urenlang plezier. De prachtige kunstwerken van de kunstenaar Vincent Van Gogh verschijnen als je de puzzel af hebt. Superleuk voor zowel jong en oud!

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Betreed de kleurrijke en bruisende wereld van Vincent Van Gogh met deze adembenemende puzzel. Met maar liefst 1000 stukjes biedt deze puzzel niet alleen een uitdagende en boeiende ervaring, maar ook urenlang plezier voor mensen van alle leeftijden. Wanneer je de laatste stukjes op hun plaats legt, zullen de meesterlijke kunstwerken van Van Gogh tot leven komen, waardoor je de kans krijgt om je te verliezen in zijn onmiskenbare stijl en expressieve penseelstreken.

Vincent Van Gogh, een van de meest invloedrijke kunstenaars aller tijden, staat bekend om zijn intense kleurgebruik, emotionele lading en unieke artistieke visie. Met deze puzzel kun je je onderdompelen in de wereld van zijn meest bekende schilderijen, zoals “Sterrennacht” en “Zonnebloemen”. Laat je betoveren door de levendige kleuren, de gelaagdheid van de verfstreken en de diepgaande emotie die in elk werk besloten ligt.

Of je nu een doorgewinterde puzzelliefhebber bent, een bewonderaar van Van Gogh’s werk of gewoon op zoek bent naar een inspirerende en ontspannende activiteit, deze puzzel heeft voor iedereen iets te bieden. Het is een uitnodiging om je verbeelding de vrije loop te laten, je te laten inspireren door het leven en de kunst van Van Gogh en je onder te dompelen in een wereld vol kleur en emotie.

Vergelijkbare puzzels

Goliath heeft nog meer vergelijkbare That’s Life puzzels! Bekijk deze ook eens!

Leeftijd

7+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077305861

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!