Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Tik Tak Boem

Tik Tak Boem

 21,99

  • Het spel Tik Tak Boem is een spannend woordspel waarbij spelers woorden moeten bedenken met een opgelegde lettergreep.
  • De dobbelsteen bepaalt waar de lettergreep in het woord moet komen: aan het begin (tik), het einde (tak) of overal (boem).
  • Spelers moeten zo snel mogelijk een woord bedenken dat voldoet aan de regels en de bom doorgeven voordat de timer afgaat.
  • Als je de bom in handen hebt wanneer hij afgaat, ben je af.
  • Het spel bevat een bom, een dobbelsteen en kaartjes met verschillende lettergrepen om te gebruiken bij het vormen van woorden.

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Tik Tak Boem: Blijf Koel onder Druk in dit Zenuwslopende Woordspel

Stap in de wereld van opgelegde lettergrepen en tikkende tijdbommen met het intrigerende spel Tik Tak Boem. Dit uitdagende woordspel vraagt om snel denken, scherpe reflexen en een ijzeren zenuwstelsel. Kun je je cool behouden terwijl de tijdbom genadeloos tikt?

In dit spel draait alles om tempo, taal en timing. Spelers worden geconfronteerd met een opgelegde lettergreep en de klok tikt genadeloos weg. De uitdaging? Vind een woord dat voldoet aan de regels voordat de virtuele bom in je handen ontploft. Een tik aan het begin van een woord, een tak aan het einde, of een boem ergens in het midden – dit spel dwingt je om snel te denken en de juiste woorden te vinden in de beperkte tijd die je hebt.

Spelomschrijving

Bij elke beurt rollen de spelers de dobbelsteen, waarop ‘tik’, ‘tak’ of ‘boem’ staat. Deze bepaalt de positie van de vereiste lettergreep in het woord. Een tik vereist een lettergreep aan het begin, een tak aan het einde en een boem geeft je vrijheid om de lettergreep waar dan ook te plaatsen. Met de bomtimer die tikt en een kaartje met een lettergreep in de hand, moet je snel denken en een woord vinden dat aan de regels voldoet. Geef de bom door voordat de tijd om is, want degene die de bom vasthoudt wanneer hij ontploft, wordt uitgeschakeld!

Spanning en Sensatie

Of je nu met vrienden, familie of collega’s speelt, Tik Tak Boem zorgt gegarandeerd voor lachsalvo’s, adrenaline en een intense competitie. Dit woordspel combineert taalvaardigheid met een zenuwslopende tijdsdruk, waardoor elke beurt een race tegen de klok wordt. Houd je zenuwen in bedwang, denk snel en wees klaar om de bom door te geven in dit spannende en dynamische spel.

Verover de uitdagingen van opgelegde lettergrepen, tikken en bommen in Tik Tak Boem. Ben jij snel genoeg om de explosieve actie te weerstaan?

Inhoud
  • 1 bom
  • 1 dobbelsteen
  • 110 kaartjes

Waarschuwing
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Bevat kleine onderdelen.

Vergelijkbare producten

Bekijk ook eens onze andere partyspellen.

Leeftijd

8+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8711808704404

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!