Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Triominos Junior Paw Patrol

Triominos Junior Paw Patrol

  • Speel Triominos met jouw favoriete Paw Patrol helden!
  • het spel biedt 2 speelmogelijkheden: Het maken van een puzzel, of het spelen van Triominos
  • Kinderen leren spelenderwijs over kleuren en cijfers
  • Triominos Junior is een leuk, kleurig en spannend spel voor kinderen.

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Triominos is er nu ook met het Paw Patrol thema. Deze versie van het bekende Triominos Junior brengt Triominos en Paw Patrol samen. Je leert met behulp van de Paw Patrol poppetjes spelenderwijs over kleuren en cijfers. Op de achterzijde vind je een leuke Paw Patrol puzzel!

Triominos Junior Paw Patrol biedt een frisse benadering van het traditionele Triominos spel. Met deze slimme nieuwe versie van het spel kunnen kinderen vanaf 3 jaar leren over getallen en kleuren terwijl ze spelen met Paw Patrol ! Dit bordspel combineert plezier en leren. Spelenderwijs ontwikkelen kinderen hun denk-, reken- en probleemoplossende vaardigheden. Ze leren ook over kleuren en getallen en verbeteren hun concentratievermogen.

De Triominos zijn dubbelzijdig, zodat het kind 2 verschillende manieren kan spelen. Namelijk door middel van het maken van een puzzel of het spelen van het Triominos spel.

Wanneer je er voor kiest om het spel Triominos te spelen is het de bedoeling dat je telkens een steen aanlegt aan de stenen die al op tafel liggen. Het moet minimaal 1 zijde gemeen hebben, en alle personages/getallen/kleuren die in contact zijn, moeten identiek zijn. Wanneer dit is gebeurd, is de volgende speler aan de beurt. Op het moment dat je niet kan opleggen zal je een Triominos moeten trekken en is de volgende speler aan de beurt. Degene die als eerst alle Triominosstenen op tafel heeft gelegd wordt uitgeroepen tot de winnaar. Ontworpen om gespeeld te worden met familie en vrienden, brengt Triominos Junior Paw Patrol gezelligheid en plezier voor jong en oud. Met eenvoudige regels is het toegankelijk voor kinderen vanaf 3 jaar, waardoor het een perfect familiespel is.

Vergelijkbare producten

Goliath heeft nog meer Triominos versies, bekijk deze ook eens!

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!