Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Tiki and Toko Gorillas – Animagic

Tiki and Toko Gorillas – Animagic

 85,99

Maak kennis met het nieuwste gezinnetje van AniMagic; Tiki en Toko. Wat Tiki het liefste doet, is knuffelen met baby Toko. Ze zal dan blije geluiden maken en naar voren en achteren wiegen. Tiki kijkt liefdevol naar Toko, en de gorilla’s kunnen op magische wijze tegelijkertijd hun ogen sluiten. Tiki en Toko reageren ook op elkaar.

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Maak kennis met het nieuwste gezinnetje van AniMagic. Wat Tiki het liefste doet, is knuffelen met baby Toko. Ze zal dan blije geluiden maken en naar voren en achteren wiegen. Tiki kijkt liefdevol naar Toko, en de gorilla’s kunnen op magische wijze tegelijkertijd hun ogen sluiten. Speel met Toko: kriebel aan zijn buik en hij zal lachen. En vervolgens wieg je hem zachtjes in slaap. Als Toko weggaat, kijkt Tiki overal uit naar haar kleintje en klinkt ze bezorgd. Voor een baby zorgen, daar krijg je honger van; geef Tiki dan ook een lekkere banaan. Maar vergeet Toko niet: hij heeft zijn eigen flesje.

Productkenmerken
  • Meer dan 350 geluiden en reeksen bewegingen!
  • Een primeur voor AniMagic: Tiki heeft een prachtig gevormd gezicht met soft-touch effect, waardoor haar gezichtsuitsdrukking nog schattiger is.
  • Tiki en Toko reageren op elkaar.
  • Baby Toko heeft aanraaksensoren, een kantelsensor en maakt geluiden. Hij kan zijn ogen open en dicht doen en reageert op Tiki.
  • Tiki zal met Toko ‘praten’, Toko roepen om terug te komen en maakt muziek in de vorm van vrolijke liedjes of slaapliedjes.
  • Geef Tiki aandacht door haar kop te aaien of in haar tenen te knijpen.
  • Tiki herkent baby Toko in haar armen en reageert als haar baby in of juist uit de buurt is door onze IR Magitech-technologie.
  • Tiki kan haar hoofd en ogen bewegen en snel heen en weer wiegen als ze blij is, en rustig bewegen bij een slaapliedje.
  • Met twee snacks: een banaan voor Tiki en een fles voor Toko; als ze worden gevoerd, maken beide gorilla’s kauw- of drinkgeluiden.
Leeftijd

4+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8711808324213

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!