Home Spellen aanbod Berenstreken

Berenstreken

 21,99

Papa Beer ligt lekker in zijn grot te slapen. Hij heeft de mand met zijn wintervoorraad buiten laten staan, want daar durft toch niemand aan te komen, denkt hij. Nou niemand? Jullie wel, toch? Jullie hebben wel zin in dat lekkers. Want in die mand zitten stukken taart en potten honing. Als jullie voorzichtig naar de mand sluipen en controleren of Papa Beer slaapt, lukt het vast wel om iets van dat lekkers te pakken te krijgen. Maar voorzichtig, hè! Want als Papa Beer wakker wordt, dan springt hij overeind en moeten jullie weer lekkers inleveren.

Beschrijving

Berenstreken is een spannend spel. Je weet dat Papa Beer wakker wordt, maar niet wanneer. Elke beurt moet je op zijn buik drukken. Dat gaat een tijdje goed, maar er komt een moment dat hij de lucht in schiet. Dan zijn jullie betrapt en moeten alle spelers lekkers teruggeven.

Tenzij dat je heel goed oplet en Papa beer kunt vangen voordat hij neerkomt. Dan hoef jij niets in te leveren. En wie aan het eind het meeste lekkers heeft verzameld, is de winnaar.

Voor het spel begint, druk je Papa Beer in zijn grot, totdat je een ‘klik’ hoort. Nu slaapt hij. De taart en honing doe je in de mand.
Als je aan de beurt bent, zegt de dobbelsteen wat je moet doen.

Meestal moet je de deur van de grot opendoen en 1 of 2 keer met je vinger in de buik van Papa beer prikken. Dat is spannend, want hij kàn wakker worden en in de lucht springen. Gelukkig slaapt hij meestal door, want dan mag je iets lekkers uit de mand pakken. Als je geluk hebt met de dobbelsteen hoef je Papa beer helemaal niet te prikken of mag je iets wegpakken bij een andere speler.

Totdat iemand in de buik van Papa beer prikt en hij de lucht in springt. Dan moeten alle spelers iets lekkers teruggeven. Maar iemand die zo snel is, dat hij Papa Beer opvangt voor hij is gevallen, hoeft dat niet te doen.

Dus let op dat papa beer niet wakker schrikt, Als je in zijn buikje prikt!

Inhoud:
1 Grote beer
1 grote grot
5 teddyberen
1 picknickmand
5 honingpotten
5 taartstukken
1 dobbelsteen met een stickervel
Spelregels

Extra informatie

Leeftijd

4+

Aantal spelers

Speelduur

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!