Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Boerende Barry

Boerende Barry

 25,99

  • Ervaar hilariteit en spanning met Boerende Barry, een spel waarbij je stinkend eten aan Barry voert en wacht op zijn boer.
  • Vermijd de boer! Degene die de boer veroorzaakt, is af. De uitdaging is om fiches aan Barry te voeren zonder de boer te activeren.
  • Als Barry boert, ben je af en verlies je! De speler met de meeste punten op de fiches wint het spel.

Uitverkocht

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Voer Boerende Barry stinkend eten en hij moet boeren! Als jij degene bent die hem laat boeren ben je af! Kun jij zijn walm ontduiken?

Boerende Barry is een spel dat draait om timing, geluk en de kunst van het ontwijken van een onverwachte boer. Het doel is simpel maar zorgt voor een hilarische speelervaring: voer Barry stinkend eten en wacht af of hij zal boeren. Maar pas op, als jij degene bent die de boer veroorzaakt, ben je af! De uitdaging is om je fiches te voeren aan Barry zonder de gevreesde boer te activeren.

Voordat het spel begint, moet er via een klein pipetje een beetje water in het oor van Barry gestopt worden, dit creëert de walm, anders werkt het spel niet correct. Vervolgens worden de fiches in het midden van de tafel op de kop neergelegd.

De eerste speler mag nu een eerste fiche omdraaien en voeren aan Barry. Op het fiche staat een cijfer, dit is het aantal keer dat de slinger gedraaid moet worden. Als Barry niet boert, mag de speler zijn fiche houden en is de volgende speler aan de beurt. Als Barry wel boert, dan ben je af en heb je verloren! Degene met de meeste punten op de fiches heeft het spel gewonnen.

Inhoud
  • Boerende Barry
  • 18 voedselfiches
  • 1 Waterpipet
  • Instructies
Vergelijkbare producten

Bekijk ook eens onze andere kinderspellen.

Leeftijd

4+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8711808312760

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!