Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Classic Games Bingo

Classic Games Bingo

 9,99

Bingo is een klassiek gezelschapsspel dat al decennia lang wordt gespeeld en nog steeds populair is over de hele wereld. Het spel is gemakkelijk te leren en biedt een spannende en leuke manier om tijd door te brengen met vrienden, familie of zelfs onbekenden. Tijdens dit kansspel is het de bedoeling om zo snel mogelijk een horizontale, verticale of diagonale lijn te krijgen op je bingo kaart, om vervolgens “Bingo!” te roepen.

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Hoe speel je bingo?

Elke speler krijgt een bingokaart met nummers erop. De nummers zijn gerangschikt in een rasterpatroon van vijf rijen en vijf kolommen. Een speler wordt gekozen als de “caller” of “trekker”. Deze persoon draait aan het draaiwiel en roept het nummer op. Als een speler het genoemde nummer op zijn of haar kaart heeft, markeert hij of zij het nummer met de meegeleverde fiches. Het spel gaat door totdat een speler vijf nummers op een rij heeft gemarkeerd (horizontaal, verticaal of diagonaal) en “Bingo!” roept om te winnen.

Om het spel gevarieerd te houden kunnen er ook andere spelwijzen worden aangehouden. Zoals het vullen van de gehele kaart, of de randen van de kaart. Je kan eindeloos veel patronen verzinnen.

 

Leeftijd

7+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8720077260818

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!