Home Spellen aanbod Diederik Drol

Diederik Drol

 26,99

Met Diederik Drol blaf je van het lachen als hij op je schep poept. Want met dit spel moet je zoveel mogelijk drolletjes van Diederik zien te krijgen. Diederik krijgt tijdens het spel een lekkere kluif in zijn bek. Door in de kluif te knijpen, voer je hapjes aan Diederik. Hoe vaker je mag knijpen, hoe meer eten Diederik binnen krijgt. En als zijn buik strak staat, hoor je het rommelen en dan…. poept hij soms een drolletje voor je uit.

Beschrijving

Diederik Drol zet je in het midden op tafel. De kluif vul je met voedsel. Die kluif krijgt Diederik in zijn bek. Er zit een pompje aan die kluif.

Er is ook een dobbelsteen. Je gooit de dobbelsteen. Die geeft aan of je 1, 2 of 3 keer in de kluif mag knijpen. Door dat knijpen krijgt Diederik eten in zijn buikje.

Als het daar al een beetje vol raakt, hoor je daar vreemde geluiden. Houd je schep maar klaar onder zijn kontje, want misschien valt er al een drolletje uit. En dat drolletje mag jij hebben, als het tijdens jouw beurt eruit valt.

Zo gaat het spel verder: dobbelsteen gooien, Diederik voeren en hopen op drolletjes. Als het voer in de kluif op is, is het spel afgelopen. De spelers tellen hun drolletjes en wie de meeste heeft, is de winnaar.

Zoek je spanning, maar ook veel lol? Verwen je kinderen dan met Diederik Drol!

Inhoud:
Diederik Drol
de corgi
1 kluif
4 schepjes
2 zakjes ‘hondenvoer’
1 dobbelsteen
1 stickervel
1 ontstopper
spelregels

Extra informatie

Leeftijd

4+

Aantal spelers

Speelduur

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!