Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Domino Express Crazy Race Refresh

Domino Express Crazy Race Refresh

 32,99

  • De bal rolt van de slalomtoren, bouwt snelheid op en start een kettingreactie met dominostenen.
  • Ideaal voor kinderen vanaf 6 jaar, bevordert ruimtelijk inzicht en begrip van oorzaak en gevolg.
  • Bevat 150 kleurrijke dominostenen, 2 loopings, 2 auto’s, een lanceersysteem en een ring van vuur.
  • Kinderen kunnen unieke patronen, bochten en bruggen creëren voor variatie en uitdaging.

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Domino Express Crazy Race – Beleef een Waanzinnige Wedstrijd

Duik in de wereld van waanzinnige actie en competitie met de sensationele Domino Express Crazy Race. Deze opwindende set biedt een speelervaring vol adrenaline met een reeks opmerkelijke onderdelen die samen een buitengewone race-uitdaging creëren. Met 150 dominostenen, 2 loopings, 2 raceauto’s, 1 lanceersysteem en 1 ring van vuur ben je klaar om een epische race te beleven die je zintuigen prikkelt en je hart sneller doet kloppen.

Met 150 dominostenen heb je een overvloed aan mogelijkheden om je eigen unieke raceparcours te ontwerpen. De spanning stijgt terwijl je de dominostenen plaatst, klaar om de raceauto’s in beweging te brengen en de actie te ontketenen.

De 2 loopings voegen een element van stunts en spanning toe aan de race. Zie hoe de raceauto’s met ongelooflijke snelheid door de loopings razen, terwijl ze loopings draaien en draaien. Het visuele spektakel dat dit creëert, zal zowel jonge coureurs als toeschouwers betoveren.

De 2 raceauto’s staan klaar om de strijd aan te gaan en de race te winnen. Plaats ze op het parcours, laad ze in het lanceersysteem en laat de competitie beginnen. Elke auto is een symbool van snelheid en vastberadenheid, klaar om te racen tot de finishlijn.

Het lanceersysteem voegt een dynamisch element toe aan de race. Laad de auto’s op, druk op de knop en zie hoe ze met een indrukwekkende snelheid van start gaan, klaar om de uitdagingen en hindernissen van het parcours te overwinnen.

En dan is er nog de ring van vuur, een ultieme test van moed en behendigheid. Zie hoe de raceauto’s door de ring van vuur schieten, met de vlammen die hun moed belonen terwijl ze de ultieme climax van de race bereiken.

Met de Domino Express Crazy Race creëer je niet alleen een speelervaring, maar ook een herinnering die lang zal blijven hangen. Leerzaam en vermakelijk, deze set stimuleert probleemoplossend denken, ruimtelijk inzicht en competitieve geesten.

Neem deel aan de race van je leven en bestel vandaag nog de Domino Express Crazy Race set. Laat de chaos los, beleef de spanning en word de kampioen van je eigen waanzinnige race-avontuur!

Inhoud
  • 150 Domino stenen
  • 2 Loopings
  • 2 Race auto’s
  • 1 Lanceersysteem
  • 1 Ring van vuur
Gewicht 1100 g
Afmetingen 85 × 305 × 430 mm
Leeftijd

6+

Aantal spelers

Speelduur

Artikelnummer

928796.104

EAN code

8720077287969

Spelsoort

Speelgoed

Taal spel

Universeel

Merk

Goliath

Doelgroep

Kinderen

CE-markering

Zichtbaar

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!