Resultaat 1–9 van de 31 resultaten wordt getoond

 • Carcata doos Linkerhoek

  Carcata

  Ga van boord op Carcata, het edelsteneneiland. Beveilig je territorium, verzamel de edelstenen die de vulkaan uitspuugt ...
   32,99 incl. BTW
  Ga van boord op Carcata, het edelsteneneiland. Beveilig je territorium, verzamel de edelstenen die de vulkaan uitspuugt en win zo het spel. Houd de handelingen van vijandige stammen in de gaten om verrassingsaanvallen te voorkomen. Een vulkanisch eiland, diamanten en vijanden. In Carcata moet je zo veel mogelijk punten scoren door tactisch te spelen. Ga je voor de aanval of de verdediging? Plan strategisch!
 • Ganzenbord doos Linkerhoek

  Ganzenbord

  Bij dit spel moet je als eerste jouw gans door het doolhof naar de finish brengen. Maar ...
   12,99 incl. BTW
 • Het Leven Van Een Loser doos Linkerhoek

  Het leven van een Loser 10-second challenge

  Een spel gebaseerd op de populaire boeken en films. De boeken en films gaan over Bram Botermans ...
   26,99 incl. BTW
  Een spel gebaseerd op de populaire boeken en films. De boeken en films gaan over Bram Botermans in wiens leven heel veel fout gaat. In het spel kan het ook erg mis lopen, maar niet als je veel weet en ook nog handig bent.
 • OK BOOMER doos Linkerhoek

  OK BOOMER!

  In dit triviaspel nemen de jongeren het tegen de oude rotten op! Test je kennis van de ...
   19,99 incl. BTW
  In dit triviaspel nemen de jongeren het tegen de oude rotten op! Test je kennis van de populaire cultuur van de generatie van je tegenstander. Je speelt in teams op basis van generatie. En als de spelers ongeveer dezelfde leeftijd hebben, is het een kwestie van iedereen voor zich! Old School: Boomers and Gen X – geboren voor 1980 New School: Millenials and Gen Z – geboren in of na 1980
 • OK BOOMER! Pocket Editie doos Linkerhoek

  OK Boomer! Pocket Editie

  Het Goliath Ok Boomer Kaartspel is de kennisquiz waarbij de oudere generatie het opneemt tegen de jongere! ...
   14,99 incl. BTW
  Het Goliath Ok Boomer Kaartspel is de kennisquiz waarbij de oudere generatie het opneemt tegen de jongere! Test je kennis van de popcultuur uit de generatie van je tegenstanders. Speel in teams verdeeld op generatie. Als spelers ongeveer dezelfde leeftijd hebben, dan speelt ieder voor zich!
 • Rolit doos Linkerhoek

  Rolit

  Het spel met de verrassende draai! Kijk uit, blokkeer, rol en...win! Blokkeer en verover de Rolitballen van ...
   26,99 incl. BTW
  Het spel met de verrassende draai! Kijk uit, blokkeer, rol en...win! Blokkeer en verover de Rolitballen van je tegenspelers door deze naar je eigen kleur te rollen. De winnaar is degene, wiens kleur op het speelbord het meest voorkomt. Een echt familiespel!
 • Rummikub Classic doos linkerhoek

  Rummikub Classic

  Het alombekende spel Rummikub! Maak mooie cijferreeksen met de gekleurde cijfers op je plankje. Wie legt de ...
   37,99 incl. BTW
  Het alombekende spel Rummikub! Maak mooie cijferreeksen met de gekleurde cijfers op je plankje. Wie legt de slimste combinaties? Ben jij degene die het eerst alle cijfers op tafel heeft liggen? Een spel dat inzicht, durf en tactiek combineert. Op alle Rummikub-dozen staat “BRINGS PEOPLE TOGETHER” en dat maakt Rummikub volledig waar. Rummikub is een van de populairste spellen ter wereld en wordt op 5 continenten in meer dan 60 landen gespeeld. Want Rummikub is niet alleen een spannend spel, maar het brengt ook veel gezelligheid. Een ideaal familiespel, omdat kinderen vanaf zes jaar al mee kunnen doen en ook oma en opa zijn er dol op.
 • Rummikub Junior doos Linkerhoek

  Rummikub Junior

  Rummikub is er nu ook voor de kleintjes! Deze versie maakt het voor kinderen extra aantrekkelijk om ...
   21,99 incl. BTW
  Rummikub is er nu ook voor de kleintjes! Deze versie maakt het voor kinderen extra aantrekkelijk om op een speelse wijze met cijfers en cijferreeksen bezig te zijn. Een leuke en leerzame ervaring! Maak mooie cijferreeksen met de gekleurde cijfers op je plankje. Wie legt de slimste combinaties? Ben jij degene die het eerst alle cijfers op tafel heeft liggen? Een spel dat inzicht, durf en tactiek combineert. Het echte Junior spel lijkt al heel veel op het familiespel. Er wordt gespeeld met de rekjes, de basisregels zijn ietsje eenvoudiger. Rummikub voor kinderen ontwikkelt nummer- en kleurherkenningsvaardigheden, leert kinderen hoe ze nummerreeksen moeten leggen en bevordert het logische denkvermogen. Deze eerste Rummikub-set is slim vormgegeven, met vormen die kinderen helpen hun bewegingen zelf te corrigeren.
 • Rummikub Junior Travel doos Linkerhoek

  Rummikub Junior Travel

  De kinderversie van het klassieke Rummikub-spel. Er zijn drie spelniveaus, zodat je de moeilijkheidsgraad geleidelijk kunt opvoeren. ...
   10,99 incl. BTW
  De kinderversie van het klassieke Rummikub-spel. Er zijn drie spelniveaus, zodat je de moeilijkheidsgraad geleidelijk kunt opvoeren. Met het Spel Rummikub Junior Travel moet jij proberen te winnen door slimme combinaties met cijfers te leggen. Degene die als eerst al zijn cijfers weg heeft gespeeld, wint het spel! Dit is een kleinere versie van het spel die gemakkelijk meegenomen kan worden. Handig voor op vakantie!

OVer Goliath Games

Goliath Games is een internationale fabrikant en distributeur van speelgoed en spellen. Goliath is één van de bekendste spelfabrikanten ter wereld. De meest bekende spelletjes zijn hier ontstaan. Wie kent nu niet Rummikub, Triominos en Domino Express. Vrijwel iedereen is er mee opgegroeid. Maar vergis je niet, want Goliath is er niet alleen voor kinderen. Ook met je vrienden kun je met de spellen van Goliath een leuke avond beleven, bijvoorbeeld met spellen als Shit Happens of Tik Tak Boem!.

Goliath gelooft dat de magie van sociaal-cognitieve ontwikkeling plaatsvindt wanneer je samen plezier hebt – Goliath draagt bij aan een beter leven door producten te creëren die 'momenten van samenzijn' stimuleren. Bij Goliath werken we continu aan het creëren van innovatieve producten die bijdragen aan de universele behoefte aan, en voordeel van, (sociaal) plezier. Kortom, Goliath gelooft in de lol van SAMEN SLIM zijn. 

 •  Gratis verzending vanaf €20
 •  Veilig betalen
 •  Gratis retourneren
CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!