Meld je aan en krijg 10% korting op je eerste bestelling
Home Spellen aanbod Domino Express Ultra Power

Domino Express Ultra Power

 43,99

  • De bal rolt van de slalomtoren, bouwt snelheid op en start een kettingreactie met dominostenen.
  • Ideaal voor kinderen vanaf 6 jaar, bevordert ruimtelijk inzicht en begrip van oorzaak en gevolg.
  • Bevat 188 kleurrijke dominostenen, een raket, een vliegtuig een een track creator.
  • Kinderen kunnen unieke patronen, bochten en bruggen creëren voor variatie en uitdaging.

Uitverkocht

Gratis verzending vanaf €20,-
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Ontdek de Domino Express Ultra Power. Deze set bevat 188 kleurrijke dominostenen om een geweldige kettingreactie mee te bouwen van wel 4 meter. Maar deze set bevat ook de Track Creator, die de steentjes voor jou neerzet. Stop simpelweg de stenen in de Track Creator, zet de wagen op de plek waar jij je baan wilt neerzetten en druk op start. De Track Creator zal vervolgens het parcour afleggen en de stenen automatisch rechtop op een gelijke afstand neerzetten.

Ook bevat de Domino Express Ultra Power set een vliegtuig. Zet aan het einde van de reeks het vliegtuig neer, en zie hoe hij door de kettingreactie wegvliegt. Ook de raket geeft een nieuwe vorm van spanning. zodra een steentje tegen de raket valt zal ook de raket gelanceerd worden de lucht in.

Deze set is te combineren met de andere sets om nog langere banen te maken. Ook kunnen allerlei huis-tuin-en-keuken spullen worden gebruikt om het spel een heel andere dimensie te geven. Laat je creativiteit de vrije loop door alle spullen in de omgeving te gebruiken zoals bijvoorbeeld, stoelen, tafels en boeken.

Geschiedenis

Domino is van oorsprong een legspel met steentjes waarop 1 tot 6 stippen te zien zijn per helft. Elke helft heeft een eigen ‘cijfer’. Het is in dit spel de bedoeling om de spellen zo aan elkaar te leggen dat de cijfers overeenkomen met elkaar en een rij vormen. Van dit spel zijn in het verleden verschillende versies gemaakt.
Een andere manier van spelen met de dominostenen is om ze achter elkaar rechtop neerzetten. Als er dan 1 steen omvalt, zorgt deze dat de volgende omvalt, die op zijn beurt weer de volgende aantikt, enzovoorts. Dit heet het domino-effect.

Later zijn spelletjesfabrikanten daarop in gaan haken en hebben ze de huidige versie van domino ontwikkelt, waarbij vele kleurtjes, extra sets en hulpmiddelen worden aangeboden.
Ook was er voorheen Domino Day, waarbij in teams werd gestreden om het wereldrecord te vestigen van meeste omgegooide dominostenen in 1 baan. Hierbij werden vaak hele kunstwerken gemaakt rond het thema wat er dat jaar was.

Inhoud
  • Track creator
  • Domino raket
  • Domino vliegtuig
Leeftijd

6+

Aantal spelers

Speelduur

EAN code

8711808810099

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


Goliath B.V.
Vijzelpad 80
8051 KR Hattem, NL

KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE
Meld je hier aan voor Club Goliath!