Toont alle 8 resultaten

 • Domino Express 250 Stenen doos Linkerhoek

  Domino Express 250 Stenen Set

  Met de Domino Express 250 Pack krijg je er nog eens 250 kleurrijke dominostenen bij waarmee je ...
   13,99 incl. BTW
  Met de Domino Express 250 Pack krijg je er nog eens 250 kleurrijke dominostenen bij waarmee je een nog groter parcours kunt bouwen met een lengte tot wel 6,5 meter voor nog meer dominoplezier. De verpakking toont een voorbeeld van een parcours om de spelers tot creativiteit aan te zetten.
 • Domino Express Amazing Looping doos Linkerhoek

  Domino Express Amazing Looping

  De Domino Express Amazing Looping Set zorgt met de inbegrepen looping, de brug en verbindingsdelen voor dolle ...
   21,99 incl. BTW
  De Domino Express Amazing Looping Set zorgt met de inbegrepen looping, de brug en verbindingsdelen voor dolle actie. De dominosteen wordt één keer door looping geschoten en stoot daardoor met een nog grotere snelheid op de andere dominostenen. De rode expresstenen zorgen voor extra snelheid. Je kunt ze heel eenvoudig in de verbindingsdelen aanbrengen om een parcours op te zetten. Ze zullen nog sneller vallen als de normale dominostenen. Met de brug kun je een supercoole hindernis in je parcours inbouwen!
 • Domino Express Crazy Factory doos Linkerhoek

  Domino Express Crazy Factory

  Maak in deze gekke fabriek de wildste, gekste stunts! Met de Domino Express Crazy Factory maak je de ...
   32,99 incl. BTW
  Maak in deze gekke fabriek de wildste, gekste stunts! Met de Domino Express Crazy Factory maak je de meest bijzondere stunts! Zet de gekke constructies en 150 dominostenen op en laat het plezier beginnen! De Wacky Winch machine laat je dominostenen tot wel 90 cm in de lucht vliegen. Combineer de set onderdelen met alledaagse huishoudelijke voorwerpen zoals stoelen en tafels voor extra speelplezier.
 • Domino Express Starter Lane doos Linkerhoek

  Domino Express Starter Lane

  Bij de Domino Express Starter Lane zet je een bal boven op een slalomtoren. Terwijl de bal ...
   12,99 incl. BTW
  Bij de Domino Express Starter Lane zet je een bal boven op een slalomtoren. Terwijl de bal naar beneden rolt krijgt die steeds meer snelheid. Als de bal de eerste dominosteen aanstoot, wordt er een kettingreactie in gang gezet en valt de ene na de andere dominosteen om.
 • Domino Express Track Creator + 400 Tiles doos Linkerhoek

  Domino Express Track Creator + 400 stenen

  De Domino Express Track Creator maakt het opstellen van de dominostenen er een stuk eenvoudiger op. Stel ...
   32,99 incl. BTW
  De Domino Express Track Creator maakt het opstellen van de dominostenen er een stuk eenvoudiger op. Stel de Track Creator simpelweg op waar je dominostenen wilt plaatsen en druk op Start. De Track Creator zal vervolgens het parcours afleggen en de dominostenen automatisch op gelijke afstand opstellen.
 • Domino Express Ultra Power doos Linkerhoek

  Domino Express Ultra Power

  Met de Domino Express Ultra Power kunnen de meegeleverde 188 kleurrijke dominostenen nog makkelijker worden opgesteld om ...
   43,99 incl. BTW
  Met de Domino Express Ultra Power kunnen de meegeleverde 188 kleurrijke dominostenen nog makkelijker worden opgesteld om een parcours tot 4 meter te vormen. Steek de dominostenen simpelweg in de Track Creator, stel die op waar je dominostenen wilt plaatsen en druk op Start. De Track Creator zal vervolgens het parcours afleggen en de dominostenen automatisch op een gelijke afstand opstellen. Als de dominostenen omvallen lanceren ze de raket of het vliegtuig, wat voor extra actie zorgt.
 • Limited Edition Belgium Football doos Linkerhoek

  That’s Life Football Limited Edition Belgium Football 2021

  Voetbal! Een thema dat nooit verveelt! Zeker niet met deze speciale Belgische editie met de rode shirts! ...
   9,99 incl. BTW
  Voetbal! Een thema dat nooit verveelt! Zeker niet met deze speciale Belgische editie met de rode shirts! Deze puzzel bevat 1000 puzzelstukjes. Het formaat van de puzzel is 64cm x 48cm.
 • Voetbal Puzzel Oranjeleeuwen doos Linkerhoek

  That’s Life Voetbal Puzzel Oranjeleeuwen

  Voetbal! Een thema dat nooit verveelt! Zeker niet met deze speciale Nederlandse editie met de oranje shirts! ...
   9,99 incl. BTW
  Voetbal! Een thema dat nooit verveelt! Zeker niet met deze speciale Nederlandse editie met de oranje shirts! Deze puzzel bevat 1000 puzzelstukjes en het formaat is 64cm x 48cm.

OVer Goliath Games

Goliath Games is een internationale fabrikant en distributeur van speelgoed en spellen. Goliath is één van de bekendste spelfabrikanten ter wereld. De meest bekende spelletjes zijn hier ontstaan. Wie kent nu niet Rummikub, Triominos en Domino Express. Vrijwel iedereen is er mee opgegroeid. Maar vergis je niet, want Goliath is er niet alleen voor kinderen. Ook met je vrienden kun je met de spellen van Goliath een leuke avond beleven, bijvoorbeeld met spellen als Shit Happens of Tik Tak Boem!.

Goliath gelooft dat de magie van sociaal-cognitieve ontwikkeling plaatsvindt wanneer je samen plezier hebt – Goliath draagt bij aan een beter leven door producten te creëren die 'momenten van samenzijn' stimuleren. Bij Goliath werken we continu aan het creëren van innovatieve producten die bijdragen aan de universele behoefte aan, en voordeel van, (sociaal) plezier. Kortom, Goliath gelooft in de lol van SAMEN SLIM zijn. 

 •  Gratis verzending vanaf €20
 •  Veilig betalen
 •  Gratis retourneren
CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten?  


KVK: 08052676

Social media

BESTELINFORMATIE

Mijn bestelling
Betaling van mijn bestelling
Bezorging van mijn bestelling

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!